Golf_Diesel_ написа:Не искам да се заяждам с колегата nokiangage, но според мен е малко несериозно да имаш 10 страници в темата си, а дефакто по колата да има само една сложена 15ка джанта.Това че си си сменил маслото и филтрите не е оптичен тунинг, така че не е нужно да го описваш в темата в раздел "Опитечен тунинг".Нищо лично към пича, даже много се радвам че му е кеф да се занимава с колата си, но според мен е още рано за тема в тоя раздел.
Те колега не са и 15-ки дори

Та иначе ей такива коментари много ми секват мерака

Благодаря за градивната критика, приемам я, но не значи, че трябва да се съглася с теб колега!

Ами промените, които съм направил по колата според мен не са нещо колосално, но все пак си мисля, че има място за нея, ако Ви е толкова "трън в очите" кажете...да знам, дали да помоля да се трие темата!
А пък за маслото - просто да си го имам написано, ясно че не е тунинг...

И другото - кой определя кои коли са "квалифицирани" за раздела, сподели къде трябва да се минава на прет-а-порте за оценка, за да знам да отида? Само готови "проекти" ли трябва да има или може и такива в развитие? Външния GT пакет, който ще се слага пак ли е със стойностния еквивалент на ароматизатор? Няма какво да изброявам какво съм правил по нея, но в раздел "Оптичен" само коли с кит-ове на батмобили ли трябва да има? Че ако е така много мъничко ще останат за четене... И последно колега - всеки си прави според джоба нещата... Но пък странна работа - може да има други теми за коли с една решетка (никой да не се обижда ей