аз си мислех,че моите дискове са за смяна

GTI1.8 написа:Благодаря Ви,ще поразпитам как стоят нещата и кой има такива..

като гледам и накладките какви са били веднага се запитвам колкото и да е лек голфа как аджеба си спирал
  като гледам и накладките какви са били веднага се запитвам колкото и да е лек голфа как аджеба си спирал  
 Сега е друго нещо,но има какво да довърша и до края на тази седмица която ще започне голфа ще е готов за Крушуна.
 Сега е друго нещо,но има какво да довърша и до края на тази седмица която ще започне голфа ще е готов за Крушуна.  

останаха малко довършителни работи по спирачките и други по дребни незначителни неща и колата е готова за събора.
  останаха малко довършителни работи по спирачките и други по дребни незначителни неща и колата е готова за събора. 

Сега ще даваш пак същите пари, но ще се возиш повече
  Сега ще даваш пак същите пари, но ще се возиш повече  

(не че имам газ или някога ще си сложа, но минавам с 40лв едва малко над 100 километра, верно из града, но и на дълго не е кой знае колко повече)
  (не че имам газ или някога ще си сложа, но минавам с 40лв едва малко над 100 километра, верно из града, но и на дълго не е кой знае колко повече)Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта