До сега бях виждал износени дискове обаче тия направо ми скочиха в топ 3 като гледам и накладките какви са били веднага се запитвам колкото и да е лек голфа как аджеба си спирал
Спирал е и по добре,но вече малко преди да ги сваля беше трагедия. Сега е друго нещо,но има какво да довърша и до края на тази седмица която ще започне голфа ще е готов за Крушуна.
И аз си стягам моя дръгел за крушуна, само сега съм пред дилема след като видях твоите дискове моите са като нови спрямо тях с техния 1мм ръб и се зачудих дали да правя упражнението
Ако отвориш една Аутодата примерно ще разбереш дали са ти за смяна дисковете. Там си пише минималната дебелина. И не забравяйте, че ръб има и от вътрешната страна, не само отвън
Айде да се похваля вече си имам и газ мога да си се возя за без пари.. останаха малко довършителни работи по спирачките и други по дребни незначителни неща и колата е готова за събора.
Aз с 10лв минавам около 70-75км градско,85-90 извънградско...И това при съвсем нормално каране,с 2 изпарителя единия вакуумен,друия електрически. Някак си нереално ми се струва 110км за 10лв,това си е разход 6/100газ,което ми се вижда доста малко
За такъв разход - сума/навъртяни километри само мога да ти завиждам колега... Имай късмета да се оплачеш! (не че имам газ или някога ще си сложа, но минавам с 40лв едва малко над 100 километра, верно из града, но и на дълго не е кой знае колко повече)