Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
didko_91
Автомобил:
Двигател:

Re: Моят Б3 1990, вече и GT

Мнениеот didko_91 » Чет 13 окт 2011 19:37

Ми да може да си купиш а може и да направиш като мене. С спрей моите много добре станаха вече почти 2 години са така не са мръднали ако искаш пиши на ЛС ще ти пратя снимка! :banana :да:

Потребителски аватар
RISTEE
Автомобил: Vw mk2 GT special
Двигател: 1.8 RP

Мнениеот RISTEE » Чет 13 окт 2011 19:41

Колега от къде го взе това фолио или поне името на фирмата която го продава
Благодаря предварително !

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 14 окт 2011 9:03

didko_91 написа:Ми да може да си купиш а може и да направиш като мене. С спрей моите много добре станаха вече почти 2 години са така не са мръднали ако искаш пиши на ЛС ще ти пратя снимка! :banana :да:

Абе май засега съм се насочил към нови или бели или леко затъмнени, но не диодно защото според мен няма да се вържат на колата. Имаш ЛъСъ за твоите.

RISTEE написа:Колега от къде го взе това фолио или поне името на фирмата която го продава
Благодаря предварително !

Фирмата е Братов Реклами тук в Свищов, май имат офиси и в други по-големи градове, много съм доволен от тях, дори си поръчах при тях да ми направят капачки за централния отвор :mrgreen: Та от червеното фолио имат 2 нюанса, в зависимост от цвета на стоповете може да се нагоди по-добре. Но предполагам, че във всяка една фирма за рекламни материали ще могат да предложат такова фолио, номера май е дали ще им се занимава с нашите глупости за 5 лева :Mr Green Fun ... Ако този пост е против правилата, мога да го изтрия и пусна на ЛъСъ.

Потребителски аватар
didko_91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didko_91 » Пет 14 окт 2011 10:25

Ето ти мойте мигачи не е кой знае какво, но поне не се набиват на очи :lol: http://www.cars.bg/u476904 Че не ми се занимава да намалям снимки ето ти направо от обявата :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Нед 16 окт 2011 2:05

didko_91 написа:Ето ти мойте мигачи не е кой знае какво, но поне не се набиват на очи :lol: http://www.cars.bg/u476904 Че не ми се занимава да намалям снимки ето ти направо от обявата :lol: :lol:

най - добре такива като на моя...
п.п. експериментирай примерно с червени :mrgreen: преди да купуваш... mhihi

Потребителски аватар
Vantage
Автомобил: Golf R 2017
Двигател: Variant 4motion

Мнениеот Vantage » Нед 16 окт 2011 14:13

В сряда, какво човъркахте под капака на Пасатко с колегата iliankocov ? Щях да мина да ви помогна с гледане, ама ангажиментите не чакат... :)

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Нед 16 окт 2011 14:26

А, гледахме как двигателя седи като "краден" в коша mhihi
А ти гледай някой път да се веснеш и да пием едно кафе в сряда... :drunk

Потребителски аватар
yurisv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yurisv » Пон 17 окт 2011 10:41

nokiangage написа:А, гледахме как двигателя седи като "краден" в коша mhihi

То май на всички пасати 1.8 моно двигателя стои по този начин :D (включително и моя) Да не си замислил нещо да правиш под капака? :roll:

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 17 окт 2011 11:02

yurisv написа:Да не си замислил нещо да правиш под капака? :roll:

О да, кора под двигателя и още едно-две неща за напудряне mhihi

Засега няма изгледи откъм силово подобряване, а и ми предостои местене от Свищов в друг град, че вече си завърших де 'що имаше и живот и здраве ще видим как ще се подредят нещата, но в такъв смисъл ще ми трябва сравнително икономична кола и този двигател ме устройва като динамика и разход. Надявам се другата година да имаме възможността да се запознаем на Крушуна :drunk

Потребителски аватар
yurisv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yurisv » Пон 17 окт 2011 12:57

Ами за Крушуна... Ще дойда стига да има какво да покажа, че за сега моя е само work in progress... Защо не полираш нещо под капака? Примерно капака на клапаните? Аз съм замислил моя тая зима да го полирам, стига да ми се отдаде възможност mhihi

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 20 окт 2011 8:50

yurisv написа:Ами за Крушуна... Ще дойда стига да има какво да покажа, че за сега моя е само work in progress... Защо не полираш нещо под капака? Примерно капака на клапаните? Аз съм замислил моя тая зима да го полирам, стига да ми се отдаде възможност mhihi

За полирането си е идея, но на този етап нямам възможността да разколача нещата за да бъдат полирани, но има време. То или трябва няколко неща да се "тръкнат" - 'щото ако е само едно ще седи като...абе няма да се връзва на останалото. Иначе знаеш, когато има развитие по твоя Пасат ми пускай снимки и без значение на какъв етап ще е, а примерно за Крушуна, ще се радвам да се посъберем повечко колеги на поляната(със семейните каляски mhihi ) - все пак нали това е важното, да се видим и запознаем повече "облъчени". :Mr Green Fun

Та друго, с което да се похваля е, че най-накрая намерих единия модел джанти Sebring, които толкова много исках. Не са нещо уникално, но аз си ги харесвам много. 195/50/R15 са гумите, не са нещо уау, и май за другия сезон ще бъдат подменени с нови. Извинете ме за качеството на снимките, но за съжаление нямаше по-добре осветена улица или поне работеща гумаджийница mhihi . Благодарен съм на колегата iliankocov, който ми помогна за смяната на старите с новите, защото трябваше да бъде извършена през нощите :Mr Green Fun и предните ми ББС-и ни узориха малко с излизането - както винаги при мен нещата се случват в последния момент. То не остана много за летни гуми де...но все пак.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Скоро и тези ще бъдат приведени в по-угледно и цветно състояние :drunk
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Sebring-а не е виждал автомивка поне от една година, скоро тази грешка ще бъде поправена, също и баланса ще бъде махнат и поставен от вътрешната страна за да е по-естетично и задължително трябва да се махне поне 500 грама полепнало феродо по предните джанти, нови мигачи и други тинтири-минтири mhihi

Потребителски аватар
didko_91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didko_91 » Чет 20 окт 2011 11:02

Едно окачване и колата ще заспи всичко друго е добре! :да:

Потребителски аватар
topper
Автомобил: VW Vento TDI
Двигател: Ahu

Мнениеот topper » Чет 20 окт 2011 13:42

Малко освежаване на джантите и капачки разбира се и пасата заспива :beer

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Чет 20 окт 2011 14:04

Търси си ББС пак, но 15, тия бирени капачки и себринга са too common...

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 20 окт 2011 15:28

topper написа:Малко освежаване на джантите и капачки разбира се и пасата заспива :beer

Задължително, всички видове препарати за гуми, брони, джанти, пластмаси и посодбни...само да дойде събота. Иначе и за капачките пуснах тема, че хубаво си е да ги имам, по-завършено изглежда. :да:

lowrider написа:Търси си ББС пак, но 15, тия бирени капачки и себринга са too common...

И на мен ми се иска някой хубав BBS над 15", но на този етап искам да им се порадвам първо на тези. Иначе и за другите джанти, които глася си прав колега - пак са напълно обикновени, но ще заложа на хубава боя и детайли. Днес си взех поръчковите капачки за централния отвор от една агенция и нямам търпение вече да ги слагам :climb. Скоро...

Върни се в “Моят Volkswagen”