didko_91 написа:Ми да може да си купиш а може и да направиш като мене. С спрей моите много добре станаха вече почти 2 години са така не са мръднали ако искаш пиши на ЛС ще ти пратя снимка!![]()
RISTEE написа:Колега от къде го взе това фолио или поне името на фирмата която го продава
Благодаря предварително !
... Ако този пост е против правилата, мога да го изтрия и пусна на ЛъСъ.didko_91 написа:Ето ти мойте мигачи не е кой знае какво, но поне не се набиват на очиhttp://www.cars.bg/u476904 Че не ми се занимава да намалям снимки ето ти направо от обявата
![]()

nokiangage написа:А, гледахме как двигателя седи като "краден" в коша![]()
yurisv написа:Да не си замислил нещо да правиш под капака?

yurisv написа:Ами за Крушуна... Ще дойда стига да има какво да покажа, че за сега моя е само work in progress... Защо не полираш нещо под капака? Примерно капака на клапаните? Аз съм замислил моя тая зима да го полирам, стига да ми се отдаде възможност
) - все пак нали това е важното, да се видим и запознаем повече "облъчени".
. Благодарен съм на колегата iliankocov, който ми помогна за смяната на старите с новите, защото трябваше да бъде извършена през нощите
и предните ми ББС-и ни узориха малко с излизането - както винаги при мен нещата се случват в последния момент. То не остана много за летни гуми де...но все пак.

topper написа:Малко освежаване на джантите и капачки разбира се и пасата заспива
lowrider написа:Търси си ББС пак, но 15, тия бирени капачки и себринга са too common...
. Скоро...Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта