Понякога нещата не стават както искаме, при мен повечето пъти е така.

Джантите ми пристигат във вторник живот и здраве, а именно..

Четох темата на колегата nokiangage и разбрах,че ги продава. Поговорихме си и хоп.. синия си има нови джанти с 4 гуми 195/50. Още 1 сбъдната мечта. Зимните железарки ги продавам с тасовете и борбета минава зимен. Относно себринга.. търсих и намерих 2,3 оферти, но джантите са в окаяно състояние, а и нямат капачки. Аз съм перфекционист и джантата без капачка ми е недовършена и не ми харесва. Поразпитах и за капачки, е няма такава цена 40,50 лева.

В нашия край обичат да си купуват капачки особено през нощта когато цените.....

Исках оригинална джанта или себринг или есторил.. 50/50, но офертата с есторила е по-изгодна поради дилемата с капачките. Притеснява ме само задницата,че ще има нужда от фланци, но ще се види в последствие. Относно vr-a любим двигател ми е, swap разбира се живот и здраве ще има, но след колко време е доста относително. Или ще е 1.8т или vr6, разхода на vr-a е с около 3л. отгоре зависи от карането, да ама кеф цена няма както много хора го знаят.

За сега съм само на думи понеже доста неща ме спъват.

Изчетох доста теми на много колеги които се отказват от колите си, защото темата нямала интерес и т.н. Имам 1 молба към вас.. и ще я изразя с 1 снимка.

Благодарение на форума докарах 1 ветеран до това състояние. Върнах му поне 4 години