Johnsword написа:Благодаря. :) Следваща стъпка: Джанти.Спрях се на Estoril оригинални за модела.. допадат ми доста и са уникално здрави според много събрани мнения и отзиви. Малко трудно с финансите, но хубавите работи стават бавно.
, аз съм За Estoril - хубава масивна, здрава и красива джанта е и ако изкочи оферта на добра цена си заслужава, нямаш бърза работа. Важно е желанието
, аз моя комплект Estoril колко години го търсих и излезе на приятна цена в уникално състояние и не го мислих много. 

Джантите ми пристигат във вторник живот и здраве, а именно.. 
Исках оригинална джанта или себринг или есторил.. 50/50, но офертата с есторила е по-изгодна поради дилемата с капачките. Притеснява ме само задницата,че ще има нужда от фланци, но ще се види в последствие. Относно vr-a любим двигател ми е, swap разбира се живот и здраве ще има, но след колко време е доста относително. Или ще е 1.8т или vr6, разхода на vr-a е с около 3л. отгоре зависи от карането, да ама кеф цена няма както много хора го знаят.
За сега съм само на думи понеже доста неща ме спъват.
Изчетох доста теми на много колеги които се отказват от колите си, защото темата нямала интерес и т.н. Имам 1 молба към вас.. и ще я изразя с 1 снимка. 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта