за триенеееее " Стойка" е продадена :)

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
pitman
Автомобил:
Двигател:

Re: " MK3 silver x black"(Стойка) от Благоевград.

Мнениеот pitman » Пет 28 сеп 2012 22:11

като взема и аз някога 9-ки тогава ше мерим пишки нали още не съм при Жабарските коли така,че далече съм от завършен вид на ниска кола ! :kissy:

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Пет 28 сеп 2012 23:03

Драги Модераторе,заключи тази безмислена тема :bowdown 17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна :Mr Green Fun

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Съб 29 сеп 2012 2:00

значи колега,като изключим НЛО лампите по тавана,зарчетата,кюнеца,висящите неща от огледалото за обратно виждане,NO FEAR надписа отзад,немския флаг забит в пластмасата,амбицията да ринеш сняг зимата...е забравих още какво имах да казвам :roll: ......колата изглежда доста добре.
Моля те не се обиждай,просто изразявам мнение,жив и здрав ! :beer

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Съб 29 сеп 2012 4:01

Бе що разваляте кефа на човека бре?! Той го прави на него да му е кеф! Мери го на височина, щот се кеефи, че е направил нещо. Айде изредете се всички, да му покажете колко сте по-напред! Вадете ги, ударете ги у масата и спорете кой е по-мъж. И на мен не ми допада Голфа, ама не това е важно. Важното е на него да си му харесва. А и 100% ще се намерят още 2-3-ма, които ще им хареса. Като не ви допада какво има да коментирате се чудя?!

pitman, а ти какво се връзваш бе колега!? Прави си и си карай колата и да не ти дреме. Че като почнеш да се защитаваш... С тая височина и оффроуд... Стига ти една разходка из софиийските улици, за да останеш без гърне и без картер, за къф оффроуд говориш изобщо не знам...

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Съб 29 сеп 2012 9:55

CoZmO написа:Бе що разваляте кефа на човека бре?! Той го прави на него да му е кеф!

Много вярно и абсолютно правилно ! Важното е на него да му харесва ! :beer

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Съб 29 сеп 2012 9:59

AE86 написа:Драги Модераторе,заключи тази безмислена тема :bowdown 17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна :Mr Green Fun

Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми? :roll:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 29 сеп 2012 11:55

Weezy написа:Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми? :roll:

:да:
Напълни се с модове у тоя форум... :screwy
Колеги, като си пуснете теми им слагайте катинари, мрежи, огради, керемиди и квото се сетите...защо трябва да се изхобдате навсякъде?

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 29 сеп 2012 12:17

Luciano написа:
Weezy написа:Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми? :roll:

:да:
Напълни се с модове у тоя форум... :screwy
Колеги, като си пуснете теми им слагайте катинари, мрежи, огради, керемиди и квото се сетите...защо трябва да се изхобдате навсякъде?

Защото е НЕСЕРИОЗНО!
Изображение

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Съб 29 сеп 2012 18:23

България , България всичко е мръднало ниско, високо, тъпо ,умно нз. накъде отиваме след години . Вместо да се подкрепяме се плюем !!! А защо ли е така ?! щото все сме недоволни от всичко !!! това в бг. да имаш 300 лв и да ги хвърлиш по кола е тъпо за някой за всички нас е готино :) предлагам безмислици повече да не пишете тук защото се излагате всичките до един писатели, аз мога да съм всякъкъв , обаче мераците и желанията ми се осъществяват !!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ ДА ИМАТ КОЛА КОЯТО ДА ОБИЧАТ :) А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!! :да:

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Нед 30 сеп 2012 21:03

голфчето е страхотно колега само едни по-големи джанти иска продължаваи да си го правиш все така с мерак и желание :beer :beer :beer И не обръщаи внимание на големите тунери тука дето се мислят за много големи и компетентни

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Нед 30 сеп 2012 21:14

Не всеки има кинтаж, за да си купува яка джанта и яко окачване. Пича си прави колата с това което има. Някои неща са излишни, други са добре. На мен единствената забележка ми е лепенката и гърнето....въпреки, че и аз имам една на Monster mhihi ама си ме кефи....и н'ема да я махна :twisted: .
Все пак темата е в раздела моят Volkswagen - не вашият. Наистина има критики, но някои колеги го удариха на подигравка...и вие в началото сте хващали грешния път :beer

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Нед 30 сеп 2012 22:02

CoZmO написа:Той го прави на него да му е кеф! Мери го на височина, щот се кеефи, че е направил нещо. Айде изредете се всички, да му покажете колко сте по-напред! Вадете ги, ударете ги у масата и спорете кой е по-мъж.

:да: Щом има мерак колегата нека продължава според неговата визия :beer

ПС. Чак пък да му се казва кое било грешно е странно предвид факта, че всеки си има собствен вкус и собствени пари, съответно темата е за неговия Volkswagen и има разлика дали някой ще сподели мнение или ще му каже, че прави нещата грешно... :idea: Добре, че не си показваме и жените тук, че все ще се намери кой да сподели кое ставало или не ставало за до/еб@в@не и по-важното как да не се прави грешно :banghead:

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 01 окт 2012 3:25

Ще си позволя, да напиша нещо.....не толкова в защита на колегата, защото на мен също не ми харесват някой неща, но КОЙ съм аз да казвам?

В тва нещо дето ние сме се захванали тука.....няма правилно или грешно, грозно или красиво...има само идеи. Идеи на даден човек за това какво иска да пречини на колата си, дали с пари дали без...винаги има какво да се направи...рат-а е доказателство че може и без пари :) Стига да имаш въображение и топки.

Ще дам пример с една кола която една част от хората мразят и смятат че е подигравка с автомобилите като цяло......а друга боготворят и смятат, че е уникална, специална и както аз разбирам нещо повече от кола.

Meet Rusty:

From this
Изображение
To this
Изображение

Същия ръсти който изгоря през април миналата година.

Мисълта ми е.....Важното е да влагаш сърцето и душата в колата си, колкото и глупаво звучи, да изразяваш себе си един вид.....докато един ден, колата ти не започне да се изразява само както Ръсти, който в момента се възтановява още един път......

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Пон 01 окт 2012 7:59

За последните няколко клеги да разясня понеже виждам че явно не сте запознати с предисторията на темата
Та въпросния Питман преди време твърдеше че е с окачване H&R после стана KW вариянт 2 по разни теми подмяташе че не кара с марково окачване тва както и да е след това почна да се възгордява че карал НАЙ ниската кола в бг и обясняваше как от земята до ръба на калника били 51 см. а негов приятел пък карал на 48см. :horror: всеки койти има ниска 1 ка,2ка или 3 ка се опита всячески да му каже че говори пълни глупости но той си държеше на неговата
Така че недейте да нападате колегите с негативните мнения има защо да са такива

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Пон 01 окт 2012 8:23

aа така :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun mhihi mhihi mhihi :screwy най- големия си :Д :lol: :lol: :lol: :lol: :link :deal :beer :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Върни се в “Моят Volkswagen”