за триенеееее " Стойка" е продадена :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: " MK3 silver x black"(Стойка) от Благоевград.
като взема и аз някога 9-ки тогава ше мерим пишки нали още не съм при Жабарските коли така,че далече съм от завършен вид на ниска кола ! 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Драги Модераторе,заключи тази безмислена тема
17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна 

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
значи колега,като изключим НЛО лампите по тавана,зарчетата,кюнеца,висящите неща от огледалото за обратно виждане,NO FEAR надписа отзад,немския флаг забит в пластмасата,амбицията да ринеш сняг зимата...е забравих още какво имах да казвам
......колата изглежда доста добре.
Моля те не се обиждай,просто изразявам мнение,жив и здрав !

Моля те не се обиждай,просто изразявам мнение,жив и здрав !

- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Бе що разваляте кефа на човека бре?! Той го прави на него да му е кеф! Мери го на височина, щот се кеефи, че е направил нещо. Айде изредете се всички, да му покажете колко сте по-напред! Вадете ги, ударете ги у масата и спорете кой е по-мъж. И на мен не ми допада Голфа, ама не това е важно. Важното е на него да си му харесва. А и 100% ще се намерят още 2-3-ма, които ще им хареса. Като не ви допада какво има да коментирате се чудя?!
pitman, а ти какво се връзваш бе колега!? Прави си и си карай колата и да не ти дреме. Че като почнеш да се защитаваш... С тая височина и оффроуд... Стига ти една разходка из софиийските улици, за да останеш без гърне и без картер, за къф оффроуд говориш изобщо не знам...
pitman, а ти какво се връзваш бе колега!? Прави си и си карай колата и да не ти дреме. Че като почнеш да се защитаваш... С тая височина и оффроуд... Стига ти една разходка из софиийските улици, за да останеш без гърне и без картер, за къф оффроуд говориш изобщо не знам...
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
CoZmO написа:Бе що разваляте кефа на човека бре?! Той го прави на него да му е кеф!
Много вярно и абсолютно правилно ! Важното е на него да му харесва !

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
AE86 написа:Драги Модераторе,заключи тази безмислена тема17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна
Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми?

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Weezy написа:Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми?

Напълни се с модове у тоя форум...

Колеги, като си пуснете теми им слагайте катинари, мрежи, огради, керемиди и квото се сетите...защо трябва да се изхобдате навсякъде?
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Luciano написа:Weezy написа:Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми?
![]()
Напълни се с модове у тоя форум...![]()
Колеги, като си пуснете теми им слагайте катинари, мрежи, огради, керемиди и квото се сетите...защо трябва да се изхобдате навсякъде?
Защото е НЕСЕРИОЗНО!

-
- Автомобил:
- Двигател:
България , България всичко е мръднало ниско, високо, тъпо ,умно нз. накъде отиваме след години . Вместо да се подкрепяме се плюем !!! А защо ли е така ?! щото все сме недоволни от всичко !!! това в бг. да имаш 300 лв и да ги хвърлиш по кола е тъпо за някой за всички нас е готино
предлагам безмислици повече да не пишете тук защото се излагате всичките до един писатели, аз мога да съм всякъкъв , обаче мераците и желанията ми се осъществяват !!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ ДА ИМАТ КОЛА КОЯТО ДА ОБИЧАТ
А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!! 

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
голфчето е страхотно колега само едни по-големи джанти иска продължаваи да си го правиш все така с мерак и желание
И не обръщаи внимание на големите тунери тука дето се мислят за много големи и компетентни

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Не всеки има кинтаж, за да си купува яка джанта и яко окачване. Пича си прави колата с това което има. Някои неща са излишни, други са добре. На мен единствената забележка ми е лепенката и гърнето....въпреки, че и аз имам една на Monster
ама си ме кефи....и н'ема да я махна
.
Все пак темата е в раздела моят Volkswagen - не вашият. Наистина има критики, но някои колеги го удариха на подигравка...и вие в началото сте хващали грешния път

Все пак темата е в раздела моят Volkswagen - не вашият. Наистина има критики, но някои колеги го удариха на подигравка...и вие в началото сте хващали грешния път

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
CoZmO написа:Той го прави на него да му е кеф! Мери го на височина, щот се кеефи, че е направил нещо. Айде изредете се всички, да му покажете колко сте по-напред! Вадете ги, ударете ги у масата и спорете кой е по-мъж.

ПС. Чак пък да му се казва кое било грешно е странно предвид факта, че всеки си има собствен вкус и собствени пари, съответно темата е за неговия Volkswagen и има разлика дали някой ще сподели мнение или ще му каже, че прави нещата грешно...

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Ще си позволя, да напиша нещо.....не толкова в защита на колегата, защото на мен също не ми харесват някой неща, но КОЙ съм аз да казвам?
В тва нещо дето ние сме се захванали тука.....няма правилно или грешно, грозно или красиво...има само идеи. Идеи на даден човек за това какво иска да пречини на колата си, дали с пари дали без...винаги има какво да се направи...рат-а е доказателство че може и без пари
Стига да имаш въображение и топки.
Ще дам пример с една кола която една част от хората мразят и смятат че е подигравка с автомобилите като цяло......а друга боготворят и смятат, че е уникална, специална и както аз разбирам нещо повече от кола.
Meet Rusty:
From this

To this

Същия ръсти който изгоря през април миналата година.
Мисълта ми е.....Важното е да влагаш сърцето и душата в колата си, колкото и глупаво звучи, да изразяваш себе си един вид.....докато един ден, колата ти не започне да се изразява само както Ръсти, който в момента се възтановява още един път......
В тва нещо дето ние сме се захванали тука.....няма правилно или грешно, грозно или красиво...има само идеи. Идеи на даден човек за това какво иска да пречини на колата си, дали с пари дали без...винаги има какво да се направи...рат-а е доказателство че може и без пари

Ще дам пример с една кола която една част от хората мразят и смятат че е подигравка с автомобилите като цяло......а друга боготворят и смятат, че е уникална, специална и както аз разбирам нещо повече от кола.
Meet Rusty:
From this

To this

Същия ръсти който изгоря през април миналата година.
Мисълта ми е.....Важното е да влагаш сърцето и душата в колата си, колкото и глупаво звучи, да изразяваш себе си един вид.....докато един ден, колата ти не започне да се изразява само както Ръсти, който в момента се възтановява още един път......
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
За последните няколко клеги да разясня понеже виждам че явно не сте запознати с предисторията на темата
Та въпросния Питман преди време твърдеше че е с окачване H&R после стана KW вариянт 2 по разни теми подмяташе че не кара с марково окачване тва както и да е след това почна да се възгордява че карал НАЙ ниската кола в бг и обясняваше как от земята до ръба на калника били 51 см. а негов приятел пък карал на 48см.
всеки койти има ниска 1 ка,2ка или 3 ка се опита всячески да му каже че говори пълни глупости но той си държеше на неговата
Така че недейте да нападате колегите с негативните мнения има защо да са такива
Та въпросния Питман преди време твърдеше че е с окачване H&R после стана KW вариянт 2 по разни теми подмяташе че не кара с марково окачване тва както и да е след това почна да се възгордява че карал НАЙ ниската кола в бг и обясняваше как от земята до ръба на калника били 51 см. а негов приятел пък карал на 48см.

Така че недейте да нападате колегите с негативните мнения има защо да са такива
-
- Автомобил:
- Двигател:
aа така
най- големия си :Д