за триенеееее " Стойка" е продадена :)
- 
				pitman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: " MK3 silver x black"(Стойка) от Благоевград.
като взема и аз някога 9-ки тогава ше мерим пишки нали още не съм при Жабарските коли така,че далече съм от завършен вид на ниска кола ! 

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Драги Модераторе,заключи тази безмислена тема   17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна
 17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна  

17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
значи колега,като изключим НЛО лампите по тавана,зарчетата,кюнеца,висящите неща от огледалото за обратно виждане,NO FEAR надписа отзад,немския флаг забит в пластмасата,амбицията да ринеш сняг зимата...е забравих още  какво имах да казвам   ......колата изглежда доста добре.
  ......колата изглежда доста добре.
Моля те не се обиждай,просто изразявам мнение,жив и здрав !

......колата изглежда доста добре.
  ......колата изглежда доста добре.Моля те не се обиждай,просто изразявам мнение,жив и здрав !

- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Бе що разваляте кефа на човека бре?! Той го прави на него да му е кеф! Мери го на височина, щот се кеефи, че е направил нещо. Айде изредете се всички, да му покажете колко сте по-напред! Вадете ги, ударете ги у масата и спорете кой е по-мъж. И на мен не ми допада Голфа, ама не това е важно. Важното е на него да си му харесва. А и 100% ще се намерят още 2-3-ма, които ще им хареса. Като не ви допада какво има да коментирате се чудя?!
pitman, а ти какво се връзваш бе колега!? Прави си и си карай колата и да не ти дреме. Че като почнеш да се защитаваш... С тая височина и оффроуд... Стига ти една разходка из софиийските улици, за да останеш без гърне и без картер, за къф оффроуд говориш изобщо не знам...

pitman, а ти какво се връзваш бе колега!? Прави си и си карай колата и да не ти дреме. Че като почнеш да се защитаваш... С тая височина и оффроуд... Стига ти една разходка из софиийските улици, за да останеш без гърне и без картер, за къф оффроуд говориш изобщо не знам...
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
CoZmO написа:Бе що разваляте кефа на човека бре?! Той го прави на него да му е кеф!
Много вярно и абсолютно правилно ! Важното е на него да му харесва !

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
AE86 написа:Драги Модераторе,заключи тази безмислена тема17 страници съм се смял със дупе. Моите извинения към автора,ама темата е много несериозна
Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми?

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Weezy написа:Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми?

Напълни се с модове у тоя форум...

Колеги, като си пуснете теми им слагайте катинари, мрежи, огради, керемиди и квото се сетите...защо трябва да се изхобдате навсякъде?
- 
				Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Luciano написа:Weezy написа:Абе кой беше ти? Че да казваш да се заключват хорските теми?

Напълни се с модове у тоя форум...
Колеги, като си пуснете теми им слагайте катинари, мрежи, огради, керемиди и квото се сетите...защо трябва да се изхобдате навсякъде?
Защото е НЕСЕРИОЗНО!

- 
				pitman
- Автомобил:
- Двигател:
България , България  всичко е мръднало ниско, високо, тъпо ,умно нз. накъде отиваме след години . Вместо да се подкрепяме се плюем !!! А защо ли е така ?! щото все сме недоволни от всичко !!! това в бг. да имаш 300 лв и да ги хвърлиш по кола е тъпо за някой за всички нас е готино  предлагам безмислици повече да не пишете тук защото се излагате всичките до един писатели, аз мога да съм всякъкъв , обаче мераците и желанията ми се осъществяват  !!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ ДА ИМАТ КОЛА КОЯТО ДА ОБИЧАТ
 предлагам безмислици повече да не пишете тук защото се излагате всичките до един писатели, аз мога да съм всякъкъв , обаче мераците и желанията ми се осъществяват  !!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ ДА ИМАТ КОЛА КОЯТО ДА ОБИЧАТ  А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!!
  А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!!  

предлагам безмислици повече да не пишете тук защото се излагате всичките до един писатели, аз мога да съм всякъкъв , обаче мераците и желанията ми се осъществяват  !!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ ДА ИМАТ КОЛА КОЯТО ДА ОБИЧАТ
 предлагам безмислици повече да не пишете тук защото се излагате всичките до един писатели, аз мога да съм всякъкъв , обаче мераците и желанията ми се осъществяват  !!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ ДА ИМАТ КОЛА КОЯТО ДА ОБИЧАТ  А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!!
  А ДО ТИЯ КОИТО МИ СЕР** В ТЕМАТА НЕКА ГИ Е ЯД , ЧЕ НЯМАТ МЪЖКА ДУМА ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ С ЕДИН ОТГОВОР !!!  
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
голфчето е страхотно колега само едни по-големи джанти иска продължаваи да си го правиш все така с мерак и желание   

И не обръщаи внимание на големите тунери тука дето се мислят за много големи и компетентни
 И не обръщаи внимание на големите тунери тука дето се мислят за много големи и компетентни

И не обръщаи внимание на големите тунери тука дето се мислят за много големи и компетентни- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Не всеки има кинтаж, за да си купува яка джанта и яко окачване. Пича си прави колата с това което има. Някои неща са излишни, други са добре. На мен единствената забележка ми е лепенката и гърнето....въпреки, че и аз имам една на Monster   ама си ме кефи....и н'ема да я махна
 ама си ме кефи....и н'ема да я махна   .
 .
Все пак темата е в раздела моят Volkswagen - не вашият. Наистина има критики, но някои колеги го удариха на подигравка...и вие в началото сте хващали грешния път

ама си ме кефи....и н'ема да я махна
 ама си ме кефи....и н'ема да я махна   .
 .Все пак темата е в раздела моят Volkswagen - не вашият. Наистина има критики, но някои колеги го удариха на подигравка...и вие в началото сте хващали грешния път

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
CoZmO написа:Той го прави на него да му е кеф! Мери го на височина, щот се кеефи, че е направил нещо. Айде изредете се всички, да му покажете колко сте по-напред! Вадете ги, ударете ги у масата и спорете кой е по-мъж.
 Щом има мерак колегата нека продължава според неговата визия
 Щом има мерак колегата нека продължава според неговата визия  
 ПС. Чак пък да му се казва кое било грешно е странно предвид факта, че всеки си има собствен вкус и собствени пари, съответно темата е за неговия Volkswagen и има разлика дали някой ще сподели мнение или ще му каже, че прави нещата грешно...
 Добре, че не си показваме и жените тук, че все ще се намери кой да сподели кое ставало или не ставало за до/еб@в@не и по-важното как да не се прави грешно
  Добре, че не си показваме и жените тук, че все ще се намери кой да сподели кое ставало или не ставало за до/еб@в@не и по-важното как да не се прави грешно 
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Ще си позволя, да напиша нещо.....не толкова в защита на колегата, защото на мен също не ми харесват някой неща, но КОЙ съм аз да казвам?
В тва нещо дето ние сме се захванали тука.....няма правилно или грешно, грозно или красиво...има само идеи. Идеи на даден човек за това какво иска да пречини на колата си, дали с пари дали без...винаги има какво да се направи...рат-а е доказателство че може и без пари Стига да имаш въображение и топки.
 Стига да имаш въображение и топки.
Ще дам пример с една кола която една част от хората мразят и смятат че е подигравка с автомобилите като цяло......а друга боготворят и смятат, че е уникална, специална и както аз разбирам нещо повече от кола.
Meet Rusty:
From this

To this

Същия ръсти който изгоря през април миналата година.
Мисълта ми е.....Важното е да влагаш сърцето и душата в колата си, колкото и глупаво звучи, да изразяваш себе си един вид.....докато един ден, колата ти не започне да се изразява само както Ръсти, който в момента се възтановява още един път......

В тва нещо дето ние сме се захванали тука.....няма правилно или грешно, грозно или красиво...има само идеи. Идеи на даден човек за това какво иска да пречини на колата си, дали с пари дали без...винаги има какво да се направи...рат-а е доказателство че може и без пари
 Стига да имаш въображение и топки.
 Стига да имаш въображение и топки.Ще дам пример с една кола която една част от хората мразят и смятат че е подигравка с автомобилите като цяло......а друга боготворят и смятат, че е уникална, специална и както аз разбирам нещо повече от кола.
Meet Rusty:
From this

To this

Същия ръсти който изгоря през април миналата година.
Мисълта ми е.....Важното е да влагаш сърцето и душата в колата си, колкото и глупаво звучи, да изразяваш себе си един вид.....докато един ден, колата ти не започне да се изразява само както Ръсти, който в момента се възтановява още един път......
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
За последните няколко клеги да разясня понеже виждам че явно не сте запознати с предисторията на темата
Та въпросния Питман преди време твърдеше че е с окачване H&R после стана KW вариянт 2 по разни теми подмяташе че не кара с марково окачване тва както и да е след това почна да се възгордява че карал НАЙ ниската кола в бг и обясняваше как от земята до ръба на калника били 51 см. а негов приятел пък карал на 48см. всеки койти има ниска 1 ка,2ка  или 3 ка се опита всячески да му каже че говори пълни глупости но той си държеше на неговата
 всеки койти има ниска 1 ка,2ка  или 3 ка се опита всячески да му каже че говори пълни глупости но той си държеше на неговата
Така че недейте да нападате колегите с негативните мнения има защо да са такива

Та въпросния Питман преди време твърдеше че е с окачване H&R после стана KW вариянт 2 по разни теми подмяташе че не кара с марково окачване тва както и да е след това почна да се възгордява че карал НАЙ ниската кола в бг и обясняваше как от земята до ръба на калника били 51 см. а негов приятел пък карал на 48см.
 всеки койти има ниска 1 ка,2ка  или 3 ка се опита всячески да му каже че говори пълни глупости но той си държеше на неговата
 всеки койти има ниска 1 ка,2ка  или 3 ка се опита всячески да му каже че говори пълни глупости но той си държеше на неговатаТака че недейте да нападате колегите с негативните мнения има защо да са такива
- 
				pitman
- Автомобил:
- Двигател:
aа така   

най- големия си :Д