тоя недоклатен зализан духач е всъщност, братя и сестри, събирателен образ на Държавата. Не на Родината. На държавата. Мазен, алчен, тъп и дребнав, съзнаващ на дълбоко подсъзнателно ниво собственото си нищожество, а на по-високите пластове на подсъзнанието си - преживяващ себе си като един Атлас, роден със секцио, анално, от системата. Съзнанието му може да отразява само мента с мастика и незадоволена жена, която вечер го бъхти с бухалката през мадурите. Нищожество.
Благодаря за подкрепата, колеги.
Историята на един обикновен Голф Тройка
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Re: Историята на един обикновен Голф Тройка
Аз се смях с глас в 2 часа снощи :) Оправи ми адски настроението колега.А,за тоя голф..трябва да го мумифицираш като умре някой ден.Толкова проблеми и перипети,че не е истина.Пусни някоя снимка вече Легален :) Успех и само напреддддд 

- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Еееее СУПЕР! Честито, брат! И аз имах сходни премеждия преди 5-6 годинки, като регистрирах Б5-цата. В Германия й беше сменяван мотора, и тия калъфи на канала не можеха да намерят номера на двигателя. А тя колата си имаше секви документи, но харата из европа не ползват такова нещо като номер на двигател. И въпреки че в сервизната книжка от оторизиран VW сервизи беше описана смяната на двигателя и написан номерът му с подписи, печати и т.н. тия не искаха да ми го признаят. И по същият начин излезе тогавашният началник на канала, и почна да се радва на Паско, за коженото рикаро, ДжиПиЕси, подгревки седалки и т.н. После ме викна в неговата стая и ми каза - сега отиваш при нотариус и пишеш една молба в свободен текст до мен, че си съгласен колата ти да бъде регистрирана без номер на двигателя, заверяваш я и идваш при мен. Така и направих. След 4 часа висене на канала, пича се появи и свършихме работа за 15 минути. Така че наистина явно сектата и в КАТ е голяма!
Тоя голф никога няма да умре. То тва вампир неговата майка, безсмъртен. Впил се е във вратната ми жила и смуче кинти кат трифазна помпа ;)
- maksi
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: AZV
- Контакти:
Все пак живеем в България.Навсякъде другаде двигателя се води консуматив и не е нужна документация при закупуването му.
Държавата нали оправи всичките мутренски коли и далавери,та се стигна да се заяждат с по-дребните индивиди за глупости...
В тоя ред на мисли Алфата ми дойде от Италия със сменен мотор.В оригиналния талон е записан стария номер на мотора,а на всичкото отгоре и новия мотор сложен в купето не се слага серийно във въпросния модел,но все пак записаха новия номер в КАТ-Перник без да се заяждат и да правят проблеми.Като ти чета историйката се замислям,че е цяло чудо,че съм минал без някой "смотльо" да ми се прави на началник.
Държавата нали оправи всичките мутренски коли и далавери,та се стигна да се заяждат с по-дребните индивиди за глупости...
В тоя ред на мисли Алфата ми дойде от Италия със сменен мотор.В оригиналния талон е записан стария номер на мотора,а на всичкото отгоре и новия мотор сложен в купето не се слага серийно във въпросния модел,но все пак записаха новия номер в КАТ-Перник без да се заяждат и да правят проблеми.Като ти чета историйката се замислям,че е цяло чудо,че съм минал без някой "смотльо" да ми се прави на началник.
По между другото, ами аз забравих да споделя още нещо около черния урод. Като сменях двигателя в Стара Загора майстора, който го работеше много ме съмняваше въпреки гаранциите на човека, който ми го препоръча.
Новия майстор, Люси Тампона /ще кажа и защо му лепнах тоя готин прякор/, ми звъни на другия ден и вика:
"Бате, източих маслото от новия стар двигател"
Аз: "А, добре. Тва е мотул на 300 километра и струва 200 лева. Тури го в стария двигател, че е ново"
Той "Ами ... знаеш ли колко масло събрах от двигателя"
И мълчи.
Аз, въздишайки дълбоко "Колко ..."
Той: "Половин литър, бате. Точно се събра в бутилка от малка минерална вода"
Сещате ли се кво значи това? Оня ОЛИГОФРЕН ме пуснал да карам ИЗВЪНГРАДСКО с половин литър масло в двигателя. И аз си карах. И КАК само си карах, братя и сестри - 150 - 160 по магистралата. Как не гръмна туй двигател, ебаси коравия двигател. Най-страшното е, че не преувеличавам. Буклукът от Стара Загора ме излъга, че е сменил и гарнитурата между блока и главата. Когато ме спряха катаджиите и ме спряха от движения единия ми каза, че двигателя леко пушел. Верно - имаше протичане на антифриз между главата и двигателя.
Освен това се оказа, че тоя Миро не е затегнал двигателя като хората. Свалили го едва ли не с развъртане на гайките на ръка. Тоя е убиец. Намира се зад Билата, дето е към ДЗУ-то, гаража му се намира на паркинга на Ниланата - има автомивка и някакво кръчме. Заобикаляйте тоя нещастник на 20 километра най-малко. Преди дни ремонтирал някакъв дизел. Запалили двигателя и едната дюза изхвърчала, разминала се на косъм с окото на клиента. Абе ... Заеби.
А Люси що му лепнах прякора тампона. Да вземат да му объркат размера на единия тампон на двигателя - дали му малко по-голям. Качвам се в голфа, паля и направо ви казвам вътре земетресение 7.6 по Рихтер. Всичко се тресе, в чудо се видях. Започна да се люпи боята по тавана от вибрациите. Днес за нула време сложихме нормален тампон и в купето настана подтискаща тишина. Чувах как ми растат космите по гъза. Люси форевър и тва е положението.
Новия майстор, Люси Тампона /ще кажа и защо му лепнах тоя готин прякор/, ми звъни на другия ден и вика:
"Бате, източих маслото от новия стар двигател"
Аз: "А, добре. Тва е мотул на 300 километра и струва 200 лева. Тури го в стария двигател, че е ново"
Той "Ами ... знаеш ли колко масло събрах от двигателя"
И мълчи.
Аз, въздишайки дълбоко "Колко ..."
Той: "Половин литър, бате. Точно се събра в бутилка от малка минерална вода"
Сещате ли се кво значи това? Оня ОЛИГОФРЕН ме пуснал да карам ИЗВЪНГРАДСКО с половин литър масло в двигателя. И аз си карах. И КАК само си карах, братя и сестри - 150 - 160 по магистралата. Как не гръмна туй двигател, ебаси коравия двигател. Най-страшното е, че не преувеличавам. Буклукът от Стара Загора ме излъга, че е сменил и гарнитурата между блока и главата. Когато ме спряха катаджиите и ме спряха от движения единия ми каза, че двигателя леко пушел. Верно - имаше протичане на антифриз между главата и двигателя.
Освен това се оказа, че тоя Миро не е затегнал двигателя като хората. Свалили го едва ли не с развъртане на гайките на ръка. Тоя е убиец. Намира се зад Билата, дето е към ДЗУ-то, гаража му се намира на паркинга на Ниланата - има автомивка и някакво кръчме. Заобикаляйте тоя нещастник на 20 километра най-малко. Преди дни ремонтирал някакъв дизел. Запалили двигателя и едната дюза изхвърчала, разминала се на косъм с окото на клиента. Абе ... Заеби.
А Люси що му лепнах прякора тампона. Да вземат да му объркат размера на единия тампон на двигателя - дали му малко по-голям. Качвам се в голфа, паля и направо ви казвам вътре земетресение 7.6 по Рихтер. Всичко се тресе, в чудо се видях. Започна да се люпи боята по тавана от вибрациите. Днес за нула време сложихме нормален тампон и в купето настана подтискаща тишина. Чувах как ми растат космите по гъза. Люси форевър и тва е положението.
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Поне имаш вече перфектния майстор колата е наред :) всичко се подрежда и се развива добре :) а тези които те изтъркаляли с двигателя и това по моргите за бележката

- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Колега знам, че на теб не ти е било смешно, ама като четох историята ти в КАТ преди малко се спуках искрено от смях направо, като извадено от някой комедиен сериал честно
. Ей от много отдавна някой не ми беше вдигал настроението така.
Искрено се надявам повече такива пери пети да нямаш, и искрени страхопочитания към твоите нерви, заслужаваш медал най-малко направо.

Искрено се надявам повече такива пери пети да нямаш, и искрени страхопочитания към твоите нерви, заслужаваш медал най-малко направо.

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Голфа е страховит братя и сестри 

- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
Четох разказа ти за КАТ онази вечер, бях се прибрал от работа спеше ми се много, но щом видях, че си писал реших, че си заслужава да го прочета. Е, заслужаваше си
Всичко изчетох с известна доза съпричастност, и на лицето ми се образуваха яростни бръчки, докато не прочетох това:
"Копеле, давам ти два двигателя. От тях искам един да направиш, да е 300 коня и да гори две на сто".
Е казвам ти щях да събудя блока в 02:00 от смях ... Чак
чак по едно време се спрях и се замислих, абе верно ли така се смея като идиот ...
Евала колега, че си оправил нещатата с голфа. Искренно и егоистично
се надявам да обърнеш повече внимание на него, отколкото на пежото и развитието да продължи с пълни обороти

"Копеле, давам ти два двигателя. От тях искам един да направиш, да е 300 коня и да гори две на сто".
Е казвам ти щях да събудя блока в 02:00 от смях ... Чак

Евала колега, че си оправил нещатата с голфа. Искренно и егоистично

:)))) Мерси за благите думи. За жалост пежака няма да се зареже, отворил съм тема за него и ще се прави. До два месеца почвам да наливам и в него, но както казах там ще е малко пари - до две хиляди е проекта. Ще стане.
Между другото vit_autosofia = Люси Тампона Великолепний. Да си жив и здрав, копеле, тая кола направо я направи като нова. Само едно не си направил като хората. Значи, като вземам с 235 километра в час завоя на сфетофара на Софийския защо имам странно виене във волана? Според мен трябва да сменим и другия тампон на двигателя. С по-къс
Между другото vit_autosofia = Люси Тампона Великолепний. Да си жив и здрав, копеле, тая кола направо я направи като нова. Само едно не си направил като хората. Значи, като вземам с 235 километра в час завоя на сфетофара на Софийския защо имам странно виене във волана? Според мен трябва да сменим и другия тампон на двигателя. С по-къс

Endios написа:

Колеги, търся да закупя този волан. Който продава да свирка. Или ако знаете някой да продава - пак да свирка.
Колеги, имам за ПОДАРЯВАНЕ следните неща:
1. Двата фара на голфа. Можете да видите за какво става въпрос, ако погледните снимките в темата. Фаровете са затъмнени леко с фолио;
2. Волана на голфа. Еърбега му работи, воланът е в превъзходно състояние;
3. Много неща от стария климатик на колата - врътки, копчета и каквото там има в интериора на колата, свързано с климатика. След като сложих климатроника остана един кашон чарколяци.
Фаровете се намират при Люси.
Воланът се намира в Стара Загора.
Нещата от климатика и парното се намират в сервиз Елбатрон, при Стефан.
Който има интерес да звъни на Люси, на Стефан или на мен за волана.
Подарявам също така интересни спортни огледала. Леко синкави. Половин чисто нов широк нож. Десен. Тези двете са в офиса ми, ще бъда в офиса до около 18:00 на Стамболийски. Който не ги поиска до 18:00 отиват в най-близката кофа, въпреки, че са като нови.
За огледалата и половината широк нож - 0888036999
1. Двата фара на голфа. Можете да видите за какво става въпрос, ако погледните снимките в темата. Фаровете са затъмнени леко с фолио;
2. Волана на голфа. Еърбега му работи, воланът е в превъзходно състояние;
3. Много неща от стария климатик на колата - врътки, копчета и каквото там има в интериора на колата, свързано с климатика. След като сложих климатроника остана един кашон чарколяци.
Фаровете се намират при Люси.
Воланът се намира в Стара Загора.
Нещата от климатика и парното се намират в сервиз Елбатрон, при Стефан.
Който има интерес да звъни на Люси, на Стефан или на мен за волана.
Подарявам също така интересни спортни огледала. Леко синкави. Половин чисто нов широк нож. Десен. Тези двете са в офиса ми, ще бъда в офиса до около 18:00 на Стамболийски. Който не ги поиска до 18:00 отиват в най-близката кофа, въпреки, че са като нови.
За огледалата и половината широк нож - 0888036999