VW Golf 2 1.8 GT '88
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: VW Golf 2 1.8 GT '88
Точно лапата на скоростите е - именно заради нея(и предната греда естествено) мотора седи накриво. Потърси в някоя гробница втора употреба такава лапа - 15-20 лева струва 

-
- Автомобил: VW Golf II 1.8 GT
- Двигател:
Да, но гледам, че е към скоростите и дали ще ми свалят само тази лапа ..
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, много кофти случка, точно на празниците, но важното е, че сте живи и здрави!
А относно лапата, мисля, че се намира, стига да можеш да се пазариш. Но ако купуваш скорости, направо трябва да ти ги дадат с тази лапа.
А относно лапата, мисля, че се намира, стига да можеш да се пазариш. Но ако купуваш скорости, направо трябва да ти ги дадат с тази лапа.
-
- Двигател:
Мерси колега, ще видя дали ще се взимат скорости, първо да видим дали ще мога да намеря тази част. В магазините дали ще е има ,защото ако е в морга може да не искат отделно да я дадът.
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Алуминия се заварява
ако имаш познат с аргон за 10-15 лв ще стане 

- tonhc77
- Автомобил: golf 2
- Двигател:
Здравей колега колата си заслужава да я направиш .Аз съм горд собственик на 2ка вече 12 години и всеки даден лев на нея си заслужава а тене са много . Лапа ще си намериш и другите части също пусни една обява в форума и ще видиш .Поздрави и много успех
-
- Двигател:
Колеги, тъй като почти съм готов и ше почвам да е правя най - вероятно края на седмицата, имам един въпрос: Отпред на фаровете има ли някъде маса, защото си мисля че при удара някой кабел се е прекъснал.. ама пак няма логика, защото целия ток изчезна, гледах алтернатора нищо му няма не е засегнат, жиците към стартера също всичко си е както трябва. На кое друго място мога да погледна за причината да няма токове ? 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
stoqn8905 написа:Колеги, тъй като почти съм готов и ше почвам да е правя най - вероятно края на седмицата, имам един въпрос: Отпред на фаровете има ли някъде маса, защото си мисля че при удара някой кабел се е прекъснал.. ама пак няма логика, защото целия ток изчезна, гледах алтернатора нищо му няма не е засегнат, жиците към стартера също всичко си е както трябва. На кое друго място мога да погледна за причината да няма токове ?
Изгорял бушон

-
- Двигател:
По тази логика трябва да е главния, а той къде се намира да го проверя ?
-
- Двигател:
Някакви идеи ? 

-
- Двигател:
ДЕБЕЛИЯ ЪП
След дълъг престой едва вчера колата отиде при тенекиджия. Оказа се че двата рога са кривнали с по малко ,което си е нормално... и така и така ще се изправя машинно, ще е обиколи от всякъде. Много се чудих какво да е правя през цялото това време, но в крайна сметка реших да се вкарам в приключението.
Единствено ме притеснява тая лапа на скоростите, че ми казаха че трябвало да се свалят скоростите за да се капне с аргон, (дано са ме излъгали :DD) ноо ще си покаже. До тук всичко върви по вода, да се надяваме че няма да има изненади 

След дълъг престой едва вчера колата отиде при тенекиджия. Оказа се че двата рога са кривнали с по малко ,което си е нормално... и така и така ще се изправя машинно, ще е обиколи от всякъде. Много се чудих какво да е правя през цялото това време, но в крайна сметка реших да се вкарам в приключението.

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Лапи колкото искаш.... няма нужда да вадиш скоростна просто се повдига двигателя и скоростната на едно развива се тампона и болтовете които държат лапата и се сваля. Не се притеснявай давай смело напред, който некара той не се удря :) 

-
- Двигател:
Мерси за идеята, колега.

-
- Двигател:
Колеги, имам нужда от вашата помощ. Тъй като другата седмица тенекиджията ще приключи с колата ми и ще е готова, имам да оправям едни минали проблеми и ще трябва да се допитам до вас.
Единия е, че ми изчезнаха мигачите (преди ПТП-то) аварийните си работят, но мигачите изчезнаха. Проверих не е от бушон, къде да търся проблема ?
Втория е, че копчето за включване на фаровете се бъзика и като го натисна не светват и след като си поиграя 5-10 секунди с копчето се пускат. Някъде не дава хубава връзка ли не мога да разбера. Дочух че слабото място на 2-ките е токовете.
Ще съм ви благодарен много !
Единия е, че ми изчезнаха мигачите (преди ПТП-то) аварийните си работят, но мигачите изчезнаха. Проверих не е от бушон, къде да търся проблема ?
Втория е, че копчето за включване на фаровете се бъзика и като го натисна не светват и след като си поиграя 5-10 секунди с копчето се пускат. Някъде не дава хубава връзка ли не мога да разбера. Дочух че слабото място на 2-ките е токовете.
Ще съм ви благодарен много !

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Освен бушони мигачите имат и реле мисля, че беше номер 21. Относно за фаровете копчето ти прави проблеми така че вземи от приятел и пробвай, а пък това за слабото място за 1 път го чувам..
айде успех :)