Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P

Мнениеот Aprilia » Вто 01 ное 2011 13:29

morfei1 написа:Ако трябва да си поема транспорта на 100%, след което Пейпал ще ми удържат пари от 500лв за да ги прехвърля по сметка, ще ме цакат в курса ..... то по-добре да си го претапицирам и да си го направя перфектен :)

Направо пиши на търговеца и кажи че не си доволен и го питай опциите за връщане какви са, аз исках едно табло да връщам на един германец и човека каза щом има проблем всичко е за моя сметка ама в крайна сметка се отказах. обаче мисля че поне пращането до Полен ще те накарат ти да си го платиш. Пейпал ще ти цъкнат 2 евро, ако решиш да си ги фърлиш на картата, комисионна при рефънд няма *демек нямаш такси за това че получаваш пари по пейпал* Като цяло аз на твое място бих им върнал тая пръчка, ти ако става въпрос за претапициране, можеше и твоя да си направиш като р32 за 150 лева вместо за 500. Помисли преди да го разпориш :Mr Green Fun
а тия извивки или са от пластмаса (така де отливки от стъклопласт) или са направени с пяна, още преди да го разпориш мога да ти кажа че това вътре надали ще ти хареса много много :roll:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 01 ное 2011 13:43

А има ли вариант накрая да остана без волан и без пари щото тогава прецакването ще е голямо?

Тоя пиян Поляк ми пише.... че чак му било странно, всичките им клиенти били толкова доволни, но няма проблем да им го върна и ми даде някакъв адрес в Германия. Незнам как някой който е платил такава цена, може да бъде доволен, ако получават същата гавра като моята, щото тва не е волан, а е гавра :shock .

На волан не случих, ама поне на стопчета случих. Благодаря на колегата с който направихме бартера, ще ми се повечето хора да са като него, но уви.... Дано и той да е доволен от състоянието на своята нова придобивка, така както аз :)

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vankata__098
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ALH 1999g.

Мнениеот vankata__098 » Вто 01 ное 2011 16:07

:wink: Радвам се колега че си доволен от стопчетата :beer

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Вто 01 ное 2011 16:43

Тъмната меджик хела много ще заспи на твоята кола, ама виждането си е твое :wink:

Вариант винаги има, както има вариант да платиш нещо и да не го получиш, което и на мен ми се случва вече доста често с тоя ибей :evil: за това там е пейпал, да чукна на дърво до сега с тях проблеми не съм имал и всички пари съм си виждал обратно, но съм чувал доста недоволни и от тяхната политика за връщане на пари :wink: еми виж адреса от който ти е пратен волана, може да е регистрирал фирмата в Полша заради по-ниски данъци пък продукцията да се шипва от германия :wink:

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Вто 01 ное 2011 17:37

Определено трябва да го върнеш!Жалко,че си продал твоя!

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Вто 01 ное 2011 22:52

Волана е издънка, няма 2 мнения, стоповете заспаха обаче :да:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 01 ное 2011 23:16

Волана ша си ходи обратно в Немско. Утре ще монтирам един, дето само кучета не са го яли, ма за без пари толкова mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 01 ное 2011 23:32

morfei1 написа:Волана ша си ходи обратно в Немско. Утре ще монтирам един, дето само кучета не са го яли, ма за без пари толкова mhihi

Една добра новина, не исках да се намесвам, ама трябва да си луд за да не го върнеш на тия измекяри....
Успех
:beer

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 01 ное 2011 23:50

Дам.... ама ми остава няква пълна мистерия, как аджеба човек с 2500 положителни фиидбека, може да допусне такова нещо, че това може да хареса на човек, който е склонен да плати цена като на ползван оригинал. Нас тука за балами ли ни имат или за 3-то качество хора.... :roll:

Както и да е, помогнахте ми. Аз с връщания не съм се занимавал до сега и незнам каква е процедурата и има ли надежда. Винаги има пръв път и по закона на Мърфи, с най-скъпото нещо което съм си поръчвал от ибей някога.

Не вярвам да ми се направи на интересен при положение, че има такава голяма доволна клиентела, просто не си струва.... ама знае ли човек, ще видим, живот и здраве.

Много "красиФ" завършек се получи с R-кИния волан, направо..... като на свинче звънче му легна, на Чебурашката :Mr Green Fun .

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 02 ное 2011 10:37

morfei1 написа:Дам.... ама ми остава няква пълна мистерия, как аджеба човек с 2500 положителни фиидбека, може да допусне такова нещо, че това може да хареса на човек, който е склонен да плати цена като на ползван оригинал. Нас тука за балами ли ни имат или за 3-то качество хора.... :roll:

Както и да е, помогнахте ми. Аз с връщания не съм се занимавал до сега и незнам каква е процедурата и има ли надежда. Винаги има пръв път и по закона на Мърфи, с най-скъпото нещо което съм си поръчвал от ибей някога.

Не вярвам да ми се направи на интересен при положение, че има такава голяма доволна клиентела, просто не си струва.... ама знае ли човек, ще видим, живот и здраве.

Много "красиФ" завършек се получи с R-кИния волан, направо..... като на свинче звънче му легна, на Чебурашката :Mr Green Fun .

голем тунек беше, добре че е обратно в кашона :Mr Green Fun ибей винаги е нож с 2 остриета за съжаление, има много читави хора ама има и голяма измет. полска му работа, аз в немската версия на ибея съм имал проблеми само с турци и поляци :evil: германец никога няма да стане за резил за 100-200 евро :screwy не че и от тях няма малки келешчета тарикатчета ама дори и те са по-коректни от поляци и другите подобни :x

а за фийдбека, то и аз като поръчвах моя мюзик модул за навигацията, продавача имаше 100% и 5-6 000 фийда ама това не му попречи да ми го прати без допълнителна опаковка и да тури 2 парчета тиксо на оригиналната кутия и да го пусне да пътува международно :banghead:
ама като видях не-немско име на кутията ми стана ясна работата :screwy

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 02 ное 2011 11:19

Изпратих му снимки да си види произведението на изкуството, подготвил съм му и още една порция сравнителни, ако нещо вземе да ми мрънка.

Намерих си трилъчев волан, поръчах си и оригинално лого-бадж за волана R32 :)

Изображение

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 02 ное 2011 13:56

А защо не си го вземеш просто готов 2-ра ръка :roll: с малко късмет ще ти легне по-тънко дори и от правен такъв :roll:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 02 ное 2011 14:27

Ето това е отговора на собственика, след като видя снимките на това което се очакваше да получа и на това което получих

Hello,

it is really NO GO ! i will talk to my workers why the send such a shit (sorry for it) to customer!

I apologize you and thank you that you contacted me to resolve the problem.

We will send you next steering wheel on your own cost to you.
I will write you what to do with the bad one, if you should send it back ...then we will refund you the shipping cost ... but i will check do it is worth it.

I will contact you soon. THANKS for your unterstanding. I'm really sorry about that!

Greets

Wieslaw

Казах му че не искам друг волан, а искам да получа парите си обратно, понеже вече съм поричъл друг, нов оригинален.

We will send you next steering wheel on your own cost to you.

това не можах да го разбера.... има предвид че трябва да плащам отново или е допуснал правописна грешка и има предвид за тяхна сметка без да плащам нищо?

Потребителски аватар
RO$$KO
Автомобил: VW MK6 GTI
Двигател: TSI EA888 2009

Мнениеот RO$$KO » Сря 02 ное 2011 15:22

пи6е ти че ти пра6та друг волан за твоя сметка последното

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 02 ное 2011 15:49

По скоро си мисля че е сбъркал вместо our е написал your

Ето така пробължава кореспонденцията ми с шефа

Hello,

That was really a mistake of one worker from me, because it never should be send to customer in such a quality. If you will to send it back and receive your money back, i can understad it and you can do it. We will give you the money back.
But is not exactly like you write with cost for return shipping. You right, that we have to refund cost in one way, but in the second way we do not have to.
My idea was that you do not have to send the bad quality steering wheel back and we send you on our cost next one steering wheel to (proofed quality).
As bonus i could send you some gear knob in leather. (see examples on our homepage). That are really nice items.

If you send it, so that we have to pay by receive ... we won't receive it (we never do it). That way please wait until we clear what we do in next step.
If you do not will accept my idea, i can understand it ... then we will find some solution, that you will be happy and we will be happy as well.

Greets
Wieslaw

Като гледам какви качествени неща предлагат - http://leatherinteriors.carsdream.com/i ... realizacje

Направо съм изумен от състоянието на моя :shock

Върни се в “Моят Volkswagen”