morfei1 написа:Ако трябва да си поема транспорта на 100%, след което Пейпал ще ми удържат пари от 500лв за да ги прехвърля по сметка, ще ме цакат в курса ..... то по-добре да си го претапицирам и да си го направя перфектен
Направо пиши на търговеца и кажи че не си доволен и го питай опциите за връщане какви са, аз исках едно табло да връщам на един германец и човека каза щом има проблем всичко е за моя сметка ама в крайна сметка се отказах. обаче мисля че поне пращането до Полен ще те накарат ти да си го платиш. Пейпал ще ти цъкнат 2 евро, ако решиш да си ги фърлиш на картата, комисионна при рефънд няма *демек нямаш такси за това че получаваш пари по пейпал* Като цяло аз на твое място бих им върнал тая пръчка, ти ако става въпрос за претапициране, можеше и твоя да си направиш като р32 за 150 лева вместо за 500. Помисли преди да го разпориш

а тия извивки или са от пластмаса (така де отливки от стъклопласт) или са направени с пяна, още преди да го разпориш мога да ти кажа че това вътре надали ще ти хареса много много