Golf 4 R32 ®

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Re: Golf 4 R32 ®

Мнениеот Gigabyte » Пон 15 юли 2013 14:40

Смешко ,имам чувството ,че следиш всеки един мой пост и търсиш с какво да се заядеш, да не си обсебен случайно от мен? :mhihi :mhihi
Няма нужда да сереш хубавата тема на колегата ,който за разлика от повечето хора с "напомпани" 4ки от този форум ,има моето евала ,защото може и прави нещата както трябва :wink

Последна промяна от yoan4o на Пон 15 юли 2013 15:15, променено общо 1 път.
Причина: Подобни обръщения извън форума!

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 15 юли 2013 16:40

Не те следя бе, миличък, следя темата :bowdown

Потребителски аватар
GALIANO
Автомобил: Cupra 300
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Пон 15 юли 2013 17:49

След една паста всичко изчезва, както казах лака е специален :)
Днес пристигнаха адаптерите и познайте

Изображение

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Пон 15 юли 2013 19:00

На мен много ми харесва така :th_up

Опира ли отпред?

Потребителски аватар
GALIANO
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Пон 15 юли 2013 20:02

Ми за сега не,явно защото съм с орг. окачване.

Изображение

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 15 юли 2013 20:10

С ББС-а уникална снимка. Моите поздравления.

Потребителски аватар
Rankonenig
Автомобил: Golf IV 1.8T
Двигател: AGU

Мнениеот Rankonenig » Пон 15 юли 2013 20:17

BBS-a пасват идеално! Лично за мен няма по-добра джанта от тази :)

П.П Какъв размер са ти колега? Може и да си казал, но не съм обърнал внимание.

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 15 юли 2013 20:45

Gigabyte написа:Смешко ,имам чувството ,че следиш всеки един мой пост и търсиш с какво да се заядеш, да не си обсебен случайно от мен? :mhihi :mhihi
Няма нужда да сереш хубавата тема на колегата ,който за разлика от повечето хора с "напомпани" 4ки от този форум ,има моето евала ,защото може и прави нещата както трябва :wink

Ей не се спряхте вие, да се затапвате, да търсите конфликт по между си. :gruebel Какво имате да делите? Почнахте отначало с morfei1 /човека почти спря да пише където и да е/, напоследък търсите кавга с Luciano, RoadRunner, microelement. Какво Ви пречи на Вас, че те си водят някаква дискусия, че си пишат често в темите, че си сменят, купуват, подаряват части? Сега въвличате в това и GALIANO-Вурал, тука пък каква полза от това? Изобщо каква полза, от всички тия постове, където се хапете един друг? Gigabyte така като ги пишеш тия думи: смешко и т.н. не мислиш ли, че тия хора са малко по големи от теб, и малко не е мъжко от твоя страна да ги оприличаваш по тоя начин? Аз мисля, че така излагаш само себе си. От горе посочените хора, имам 3 разменени приказки с РоадРънъра и Микроелемента останалите за, които пиша добивам представа за тях само по постовете им тук. Но по тях мога да си направя представа какви хора са. Не ги говори тия приказки, не ти е дошло времето за тях. Това, че имаш 2000 и няколко мнения, не те правят по различен от тях, нас и всеки друг. Помисли над думите ми......аз мисля, че съм прав.

Да ме извинява Вурал, за думите които се наложи да напиша в неговата лична тема. Ще се реванширам по някакъв начин. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 15 юли 2013 23:38

Ами явно не им отива на годините (както ти казваш сам ,че са по-големи ... колко не знам) да търсят за какво да се заядат в постовете ми ,сещаш се ... Просто написах суперлативите ми към колегата с Р32-то и явно дон Лучано нещо го приема на криво това мое положително мнение за Г4 :mrgreen Аз не сера в ничия тема ,изразявам си мнението(ПОЛОЖИТЕЛНО) - някой друг е този човек ,ама явно четете през редовете :rolleyes

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Вто 16 юли 2013 7:06

Gigabyte написа:Ами явно не им отива на годините (както ти казваш сам ,че са по-големи ... колко не знам) да търсят за какво да се заядат в постовете ми ,сещаш се ... Просто написах суперлативите ми към колегата с Р32-то и явно дон Лучано нещо го приема на криво това мое положително мнение за Г4 :mrgreen Аз не сера в ничия тема ,изразявам си мнението(ПОЛОЖИТЕЛНО) - някой друг е този човек ,ама явно четете през редовете :rolleyes

Аз съм страничен наблюдател, но да ти кажа и моето мнение, понеже аз нямам тяхното търпение. Виж момче, бъркаш много хората, и ледът по, който стъпваш е много тънък. Нямам намерение да чета перфектните Ви постове с ZeroCool и да правите на пук на доста хора, и да се кефите от страни. На него също се опитах да му го обесня, и смятам че нещата ги при доста по добре от теб. Друг е въпроса, че на горното си мнение, ти зададох няколко въпроса, а ти даже и на един не отговори с точен и ясен отговор. Нещо по лошо ОТНОВО ПАЛИШ ИСКРА С ТОВА ДОН пред Luciano. Спри да се правиш на интересен. Написах ти помисли над думите ми, ти тънко продължаваш да провокираш. Ти какво искаш да ти се Молят ли? А ние, които си четем, да продължаваме да ти гледаме остроумието. Момче усещай се, защото ако не се усещаш почваш да се изтърваш. Дано нека този път разбереш, малко от дума.

Вурал моите уважения, извини ме.

Потребителски аватар
yarek
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Вто 16 юли 2013 8:22

Йййхххаа, ББСки според мен по му тичат на голфа!

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 16 юли 2013 8:36

Вурал, въпреки, че харесвам ББС CH като модел, тва не са твойте джанти. Сега приличаш на поредната 4-ка с Р32 брони :thumb_down

Смени им цвета на ония и си ги връщай на колата, ако не ги щеш може да ми ги подариш :icon_razz

Gigabyte написа:Винаги съм мразел хора ,които се превземат и не искат да вкарат златните си коли

Щот използваш силни думи като мразиш, пък аз съм от тези превзетите. Да ти кажа две приказки. Не се превземам, просто си ценя труда и вложените пари. Тва значи да си фен, да си маниак на нещо си, иначе си просто един каруцар в Голф 4-ка. (Вурал да не се засяга, щот не визирам него в случая :wink )

Няма автомобилни маниаци по света къде си трошат колите и не им пука за тях. Ако всички мислиха като теб, събори като Вьортерзе, щяха да са пълни с порутени, ръждясали котурници.

draganeski
Автомобил: Mk3 GTI
Двигател: ABF

Мнениеот draganeski » Вто 16 юли 2013 9:17

С черните джанти ми харесваше повече, може би защото черните винаги са ми били слабост (особенно на червена кола) :beer

Потребителски аватар
cherymanus
Автомобил: VW Golf 4 R32
Двигател: R32 BFH 2004

Мнениеот cherymanus » Вто 16 юли 2013 9:38

Вурал,на мен нещо не ми харесва с тези джанти,все едно е Голф Jubi,това си е мое лично мнение,надявам се да не съм те обидил!!!

Потребителски аватар
GALIANO
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Вто 16 юли 2013 10:11

За сега остават тези джанти.Аристото го дадох на песакоструйник.Сега трябва да реша какъв цвят да ги првбоядисам.Ще ги боядисвам прахово.

Върни се в “Моят Volkswagen”