Няма нужда да сереш хубавата тема на колегата ,който за разлика от повечето хора с "напомпани" 4ки от този форум ,има моето евала ,защото може и прави нещата както трябва

Gigabyte написа:Смешко ,имам чувството ,че следиш всеки един мой пост и търсиш с какво да се заядеш, да не си обсебен случайно от мен?![]()
![]()
Няма нужда да сереш хубавата тема на колегата ,който за разлика от повечето хора с "напомпани" 4ки от този форум ,има моето евала ,защото може и прави нещата както трябва
Какво имате да делите? Почнахте отначало с morfei1 /човека почти спря да пише където и да е/, напоследък търсите кавга с Luciano, RoadRunner, microelement. Какво Ви пречи на Вас, че те си водят някаква дискусия, че си пишат често в темите, че си сменят, купуват, подаряват части? Сега въвличате в това и GALIANO-Вурал, тука пък каква полза от това? Изобщо каква полза, от всички тия постове, където се хапете един друг? Gigabyte така като ги пишеш тия думи: смешко и т.н. не мислиш ли, че тия хора са малко по големи от теб, и малко не е мъжко от твоя страна да ги оприличаваш по тоя начин? Аз мисля, че така излагаш само себе си. От горе посочените хора, имам 3 разменени приказки с РоадРънъра и Микроелемента останалите за, които пиша добивам представа за тях само по постовете им тук. Но по тях мога да си направя представа какви хора са. Не ги говори тия приказки, не ти е дошло времето за тях. Това, че имаш 2000 и няколко мнения, не те правят по различен от тях, нас и всеки друг. Помисли над думите ми......аз мисля, че съм прав.Gigabyte написа:Ами явно не им отива на годините (както ти казваш сам ,че са по-големи ... колко не знам) да търсят за какво да се заядат в постовете ми ,сещаш се ... Просто написах суперлативите ми към колегата с Р32-то и явно дон Лучано нещо го приема на криво това мое положително мнение за Г4Аз не сера в ничия тема ,изразявам си мнението(ПОЛОЖИТЕЛНО) - някой друг е този човек ,ама явно четете през редовете
Gigabyte написа:Винаги съм мразел хора ,които се превземат и не искат да вкарат златните си коли

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 84 госта