koko_GTI написа:Жоре , следя темата с интерес и ти се възхищавам на качествената работа по колата! Готов си за Вьортерзее![]()
Планираш,ли посещение на Вьортрезее догодина,че тази кола заслужава да бъде показана на Европа и света?

koko_GTI написа:Жоре , следя темата с интерес и ти се възхищавам на качествената работа по колата! Готов си за Вьортерзее![]()
Жоро Делчев написа:По принцип нямам мераци да я показвам навсякъде на всяка цена и едва ли ще стигна чак до там но ще видим за в бъдеще
Жоро Делчев написа:Вьортрезее ми харесва като местност ,но не ми харесва като коли или поне това което виждам в последните две години.
radi_nrj написа:Един съвет за Activ системата. Понеже е доста стара и е седяла във вратите на кола е добре да мине през техник да и се подменят всички електролитни кондензатори по усилвателчетата.
znainainai написа:Всичко е невероятно имам само една критика как може тая красавица да няма централноСтрахотни усилия си положил евала за което ама да беше сложил и едно оригинално централно не е като да ги няма.
kaiser666 написа:БравоНо, щом се стараеш да е максимално близо до заводска визия, защо сложи тази тапицерия, поне на мен не ми наподобява VAG шарките, нито графично, нито цветово?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта