wishsalor написа:Блазе ти колега, аз ако правех толкова, сигурно V8 щях да карам...ех мечти..!
Интересното е, че колегата Soze13 опоменава среден разход/ако правилно съм го разбрал/ към 10-12, което всъщност е нищо, в сравнение с представянето на колата, ако и ГИ е вариянт, не би било никак скъпо, напротив направо нищожно-това естествено е според мен-засега моя Кораб гори най-малко от всички коли които съм имал, било то за малко или много-едва 8--9газ извънградско и едва 11-13 в града, като се има на предвид че тука в баира горенето е съвсем друга ракия-къси разстояния/предимно студена/, все трапове и болук от лунен пейзаж/ниски предавки-предимно/. Все повече се замислям да си купя и аз едно такова комби. Нека и автора да сподели достоверността на изводите ми, но ми се струва че разхода на гориво е поносим, дори е прилично приятен.
По скоро клони към 12 средния разход. Не е от икономичните, но аз се бях приготвил за повече и ме изнанада приятно. Честно да си кажа, не съм го засичал точно до сега. Единствения случай, когато успях горе-долу, беше на едни 500 км с 50 л извънградско, но пък имаше и случаи над 12 с препускане по магистралата.