САМОЛЕТТТ аххажа как не съм го гръмнал през тези 3 месеца каране направо не знам...
САМОЛЕТТТ аххажа как не съм го гръмнал през тези 3 месеца каране направо не знам...
турбото разтоварва повече и свири,но при мен не е натрапчиво...Чувал съм къде къде по свирещи турбото,като превключваш скоростите.Нямам впечатление за повишаване на мощността,но със сигурност и е по лесно да изхвърли боклука ;) та за боост-метъра тъй,като ми е затапен егр-а и няма от къде да се вземе вакум разпробих турбо път след големия маркуч със специално самонавиващ щурец които слагат газаджийте и от там прекарах вакум през алармата,защото беше най лесно и нагоре под волана покрай бушоните и до колонката,светлина взех от бушона на габаритите
ако имаш нужда от снимки ще кача просто не съм снимал процеса ако имаш други въпроси пиши на лично 

Sashko_Trg написа:Под 18 недей слага, във Варна улиците ги понаправиха, така че ще се кара.
15 цола оригинални на голф 3 гти 115 коня, с гуми 195-50-15.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта