САМОЛЕТТТ аххажа как не съм го гръмнал през тези 3 месеца каране направо не знам...
 САМОЛЕТТТ аххажа как не съм го гръмнал през тези 3 месеца каране направо не знам... 
 САМОЛЕТТТ аххажа как не съм го гръмнал през тези 3 месеца каране направо не знам... турбото разтоварва повече и свири,но при мен не е натрапчиво...Чувал съм къде къде по свирещи  турбото,като превключваш скоростите.Нямам впечатление за повишаване на мощността,но със сигурност и е по лесно да изхвърли боклука ;) та за боост-метъра тъй,като ми е затапен егр-а и няма от къде да се вземе вакум разпробих турбо път след големия маркуч със специално самонавиващ щурец които слагат газаджийте и от там прекарах вакум през алармата,защото беше най лесно и нагоре под волана покрай бушоните и до колонката,светлина взех от бушона на габаритите
 турбото разтоварва повече и свири,но при мен не е натрапчиво...Чувал съм къде къде по свирещи  турбото,като превключваш скоростите.Нямам впечатление за повишаване на мощността,но със сигурност и е по лесно да изхвърли боклука ;) та за боост-метъра тъй,като ми е затапен егр-а и няма от къде да се вземе вакум разпробих турбо път след големия маркуч със специално самонавиващ щурец които слагат газаджийте и от там прекарах вакум през алармата,защото беше най лесно и нагоре под волана покрай бушоните и до колонката,светлина взех от бушона на габаритите   ако имаш нужда от снимки ще кача просто не съм снимал процеса ако имаш други въпроси пиши на лично
  ако имаш нужда от снимки ще кача просто не съм снимал процеса ако имаш други въпроси пиши на лично  

Sashko_Trg написа:Под 18 недей слага, във Варна улиците ги понаправиха, така че ще се кара.
 15 цола оригинални на голф 3 гти 115 коня, с гуми 195-50-15.
  15 цола оригинални на голф 3 гти 115 коня, с гуми 195-50-15.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта