Една снимка, от едни 850+ км за 2 дни в търсене на кола за мен. 2 дни обикаляне, гледане на кофтор след кофтор, тук там някоя хубава но не това което искам. Накрая намерихме това което исках, но продавача беше много зает за да отиде до сервиз ( Вентоман ако четеш, отново ти благодаря за отизивчивостта, и на момчетата от сервиза, благодаря Ви! ) и в крайна сметка каза, ако не я харесаш ще ми платиш нафтата до там?!

На въпроса колко искаш? Ми ... 5 лв...

Вече знаех че тази кола няма как да е моята, е оставих малкия говнар да звъни на пожар, солидарност.

Изкарахме си супер с Иво, имаше смях, засечки, псувни, спирачките поотказаха, перката на парното издаваше звуци на умирачка, на климатик гаснеше често по светофарите, НО, въпреки всичко колата ни закара и прибра, със повече от впечатляващ разход, около 8.5/100 газ мисля че дойде средния, като под 140 на магистралата не падна. Аз съм учуден от Пасата, представи се супер. Иво, и тук отново, благодаря за услугата, нищо че се прибрахме без кола. Един от малкото които ми помага в доста труден за мен момент. Една от причините да се радвам че си купих онази проклета кола, която бе повод да се запозная с истински хора, с които станахме приятели, в истинския смисъл на думата!