Забележка пасата ми работи само на газ, без бензинова помпа като на Асен пасата.

Jijooshu написа:Асене, твоята да не би да е с ограничител на 3000 оборота?
nokiangage написа:Jijooshu написа:Асене, твоята да не би да е с ограничител на 3000 оборота?
Жижо, колата няма ограничител, но по принцип не я натискам над 3000 оборота, градско сменям на около 2500 предваките, а извън града 2500 оборота на 5-та са ми 100 км/ч, което е съвсем малко над обичайната скорост с която карам.
![]()
Днес докато съм бил на работа са ми обърсали ръба и странично задната броня при явно някакви неразбираеми маневри около моята кола, която е паркирана правилно. Чуло се е и съседи са видяли тъмно зелена кола и имам регистрационния й номер, която е маневрирала и е напуснала без да спре да огледа резултата. Видях, че въпросната има валидна гражданска направена преди 10 дена в Олимпик, но денонощния им телефон не е много денонощен, поне през последните няколко часа
. Щетите не са големи, само кофти ожулвания и не ми се иска да намесвам полиция на този етап, но най-много ме е яд, че при създадената ситуация не са се обадили, при положение, че номера ми е постоянно на таблото...
![]()
![]()
nokiangage написа:Jijooshu написа:Асене, твоята да не би да е с ограничител на 3000 оборота?
...
nokiangage написа:Та днес след седмичната среща на клуба, вече мога да се похваля с 4 работещи дръжки благодарение на двама колеги, понеже досега предна дясна и задна лява на кръст не работеха, та вече се отварят като на Е-Класа, благодаря Ви много колеги
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта