Здравейте. Айде и аз да се похваля с придобивката. Тя е МК3 GTI 2е. Родена далечната 1992ра година, но с достатъчно екстри, че да се влюбя- Климатроник, електрически стъкла 4броя, шибедах, хидравлика, MFA . Достатъчно за предимно градски автомобил който да ми доставя удоволствие. На бензин си лапкаше доста с климатроника, удраше 14ската градско с газене....затова се реших и праснахме с Братята от Левски Г (Данчо и Ванчо) една газова....искам да им благодаря на момчетата за добре свършената работа както на Голф-а така и на Пасат-а !!! Разхода си е нормален, 11-12 като си бичи климатроника и не жаля много. Взех го преди има няма 4-5 месеца, в окаяно състояние така да се каже, огънат преден капак, мръсен салон и още куп дреболии....малко по-малко го стегнах за да придобие що годе външен вид, смених предния капак, пръснах със спрей рефлекторите на фаровете, минах със сешоар за горещ въздух всички лайсни, защото бяха избелели много. Покарах няколко месеца обаче имаше една натрапчива миризма...буквално на крака

...явно мокета е бил мокрен и не е подсушаван...от там миризмата беше неистова...затова се взех в ръце и свалих всичко отвътре за да го изпера....За сега съм доволен, ще си почина 2 седмици на морето и ще се захвана със тавана, че е провиснал малко отпред на сенниците. Обмислях да лепя карти, обаче е спукан на 2 места и ще стане грозно, а нямах време да се заигравам да го лепя, чакам да съхне и други прищявки
Ето малко снимки на ГТИ-то :
Така го купихме

След минаването със сешуара и спрея плюс смяната на предния капак :

По време на почистването :

В процес на търкане

....И пак останаха песачинки дори след като изчаках да изсъхне тупах мокета и пак го прах....ноо май трябваше да играе водоструйката а аз ползвах само маркуч и четка

:

Държа да отбележа, че не свалях ръчната за да сваля барчето...просто я вдигнах леко и нежно изкарах барчето от към шофьорската страна, огъва се но за щастие не счупих нищо.
Тук вече започвам да сглабям

:

На тая снимка ясно си личат даже пръстите ми след като за 2ри път беше тупан от скапаните камъчета и пясък

Тук вече наложена и задната част :

И малко отвън

За сега това, тия дни ще снимам и седалките, но първо ще зашия шофьорската, че я скъсах на едно място с машината за пране на тапицерии

... Обмислям в най-скоро време да сложа 4кова визия от към фарове, да закупя халогените и синята хела мигачи за отпред, да си набавя и решетките малките на бронята, че едната липсваше другата или е паднала или някой си я е харесал. Джанти ще мисля зимата за едни 16ски плюс спортни пружини Apex имам едни жълти. Тези джанти скоро ще ги шкуря и боядисам черен пияно лак, плюс червен кант, както и кант на бронята и лайсните, плюс ГТИ емблемките да видя как ще са в червено. Решетката ще си я оставя така, с емблема си ме кефи повече, като ще сложа карбоново фолио на капака и решетката, като боядисам и 4ковите фарове черни....мисля, че ще стане добре. Задната чистачка мисля да я махам, но като вали и задното стъкло става на смрад, затова мисля да си я оставя. Това е за сега, скоро очаквайте и някоя друга снимка