Ето малко снимки на ГТИ-то :
Така го купихме

След минаването със сешуара и спрея плюс смяната на предния капак :

По време на почистването :

В процес на търкане
....И пак останаха песачинки дори след като изчаках да изсъхне тупах мокета и пак го прах....ноо май трябваше да играе водоструйката а аз ползвах само маркуч и четка
: 
Държа да отбележа, че не свалях ръчната за да сваля барчето...просто я вдигнах леко и нежно изкарах барчето от към шофьорската страна, огъва се но за щастие не счупих нищо.
Тук вече започвам да сглабям
:
На тая снимка ясно си личат даже пръстите ми след като за 2ри път беше тупан от скапаните камъчета и пясък

Тук вече наложена и задната част :

И малко отвън

За сега това, тия дни ще снимам и седалките, но първо ще зашия шофьорската, че я скъсах на едно място с машината за пране на тапицерии
... Обмислям в най-скоро време да сложа 4кова визия от към фарове, да закупя халогените и синята хела мигачи за отпред, да си набавя и решетките малките на бронята, че едната липсваше другата или е паднала или някой си я е харесал. Джанти ще мисля зимата за едни 16ски плюс спортни пружини Apex имам едни жълти. Тези джанти скоро ще ги шкуря и боядисам черен пияно лак, плюс червен кант, както и кант на бронята и лайсните, плюс ГТИ емблемките да видя как ще са в червено. Решетката ще си я оставя така, с емблема си ме кефи повече, като ще сложа карбоново фолио на капака и решетката, като боядисам и 4ковите фарове черни....мисля, че ще стане добре. Задната чистачка мисля да я махам, но като вали и задното стъкло става на смрад, затова мисля да си я оставя. Това е за сега, скоро очаквайте и някоя друга снимка 

.