от къде да започна?Един приятел ме помоли да му намеря някои части за Голфа МК2.Понеже той не се рови в интернет аз се регистрирах преди известно време във вашия форум за да видя какво се продава на части.Хареса си той едни спортни пружини и още някои дребни работи.Ок нямаше проблеми пиша си аз с колегите от форума, разбрахме се нещо, е да ама той в един прекрасен момент вика "няма да се занимавам с тая кочина и ще я давам за желязо".Тук е момента да се извиня още веднъж на колегата с който говорих за пружините.
Добре ама аз гледам колата здрава ходова част, здрав мотор макар и много слаб 1,3 карбуратор.Иначе не е карана от поне 30 години съдейки по състоянието и

И така както си говорим му викам "абе дай да ти дам тия пари и да го взимам д..ба голфа ти и без това имам нужда от евридейка и от втора кола.И така на майтап го взех .....
На следващия ден след като отмина ракията се зачудих много защо го взех, но както и да е, вече е мой и мисля да става кола от него.Ето няколко снимки да добиете представа.
под капака имам чуството, че нещо е живяло и умряло там

to be continued ......