Напълно ясно е, че 100% коректни автокъщи няма. Въпреки това колегите, които са попадали на коректен търговец и след време не са установили големи разлики в състоянието на колата от това при огледа, могат да споделят впечатленията си за автокъщата. Ако може - обективно и с посочване на +/-, защото форума е доста популярен и това си е сериозна реклама. Би било добре да е заслужена.
Коректен търговец (нямам достатъчно информация, за да го препоръчам, защото съм купил само 1 кола оттам) - Аутомаги (собственик Ангел Минков), намира се в Д. Богров. Закупена кола - тази от профила.
+ интелигентен и приветлив човек, с когото може да се разговаря нормално. Направи ми добро впечатление.
+ добра цена. Обиколих доста автокъщи и за абсолютни кошници, протрити от каране, искаха повече пари. Някои от колите даже имаха видими проблеми.
+ качествена услуга (много точен). Регистрира колата в КАТ, маркира и направи каско и ми я предаде в уговореното време готова за каране.
+ пробно каране извън автокъщата, даде ми да карам и аз.
+ след 1.5г, почти 18000 км и 2 смени на маслото колата е в много добро състояние и няма нищо повредено (дано да се запази така още дълго време

)
(знам, че последното се дължи в голяма степен на късмет)
- върнатите километри - задължителната операция за всеки автоджамбаз. Разбрах случайно за реалните км на колата, бяха забравили оригиналните документи в жабката. При показания на таблото 159к в сервизната книжка от Италия имаше сервизно обслужване на 262к с дата няколко месеца преди моята среща с колата. Все пак ми направи впечатление, че човека не акцентира на километрите (но пък сервизната книжка беше изчезнала като се качих следващия път

).