shanadjiqta написа:Точно това ме притеснява,че помпа-дюзите са по-капризни и ремонтът ще горчи,а ми трябва все пак сигурна семейна кола,която да не ме остави някъде.Май за тия пари най-добре ще е ауди 80-тка с климатиче и еърбег.Дърто магаре,ама доказано.
Кое им е по-капризното колега?Митовете ли?Ремонта не горчи толкова-една ПД е 100лв втора ръка 4х100=400лв 4 дюзи.Сега равносметката едно ГНП 300-350лв+умна дюза още 100-150лв + още 3 дюзи. Не имм се плаши на ПД мптотите толкова.Плюят ги тези,които не са ги карали а са слушали само митове и легенди.Аз съм с ПД и за сега съм доволен.Точно за този месец декември около мен половината ми познати препищяха с течащи и починали ГНП-та

А доколкото за парите взимай по-стара кола,че няма как да намериш здрав екземпляр голф 4 или пасат за 2000-3000км то ти само тегистрация имаш 500лв+ масла и ремъци и замира на 1000-1200лв.
А доколокото за Фиатите карал съм типо около 250-280 000км и съм доволен,след него браво с което малко се поолисах 390 000км и да ти кажа доволен съм ,но не можах да си намеря що годе читаво комби и затова взех голфарата.
Успех с търсенето