Молба за мнение или информация ,ако някой има, за тази кола

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: Молба за мнение или информация ,ако някой има, за тази к

Мнениеот xalerrelax » Пон 27 окт 2014 10:37

Подкрепям горното мнение.
Правил съм тази гимнастика да стягам мърлява кола , не е приятно грам.
Като "дръпнеш" чертата , работата идва на кантар с по - читав екземпляр.
Нервите не се заплащат :banghead

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 27 окт 2014 10:50

Колега, просто виждаш кола в натурално състояние изсипана от автовоза в автокъщата!
Някой трябва да си поиграе един ден с нея и ще изглежда като 90% от лъскачките подредени на първа линия по-автосалоните.
Иди, виж я, има много предпоставки за сваляне на цената, определено изглежда като сдъвкана и изплюта но в по-големия си процент автомобилите които се предлагат унас са именно такива.

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Пон 27 окт 2014 10:57

И имай на предвид че всичко се оправя,освен ръждата :mhihi :th_up

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пон 27 окт 2014 11:47

Ако "сърцето", трансмисията са здрави и няма гнилоч, си струва. Може и километрите да са реални, просто собственика да е бил мърляч. И не си мислете, че вашите коли, дето сте ги взели от Горубляне , не са били по-голям леш от тази. Ако не вярвате разходете се до Монтана и Видин, вижте как пазаруват джамбазите от цяла БГ на едро и тогава ще ви се изясни.

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Пон 27 окт 2014 13:48

...и Лом и Враца

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Пон 27 окт 2014 15:52

Аз на колата не виждам кое и е леш - няма криви ламарини, няма ненапаснати брони и зеещи фуги. Боята изглежда читава. просто колата е доста мръсна. Копчето за фаровете е ожулено, но то това е слабо място. Мърлява тапицерия - миналата седмица бях в Дупница - масово се мие тапецерията с пароструйка, БЕЗ ДОРИ ДА СЕ СВАЛЯТ СЕДАЛКИТЕ :eek Двигателя също не изглежда да е хипер мръсен, даже напротив. Аз бих я огледал тази кола.

skromnia1970
Автомобил: PASSAT B 6 Variant
Двигател: BMR 11.2006 DSG

Мнениеот skromnia1970 » Вто 28 окт 2014 16:09

Лирично мое /отклонение/мнение;
Вземи една ,,селянка,,с мазна ватенка,качи я на каруцата и ...няма да я загледаш.Но,доведи я града,фризьор,маникюр,баня,солариум,дрешки,едно друго и .....
Накрая ще си говорим,пък и цената определя критериите.
Надявам се правилно да съм бил разбран.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Вто 28 окт 2014 21:43

Проблема в тази оферта не са скъсаните седалки и изтритите копчета. Ок, колата е на 600 - 700 000км, няма лошо при такава цена. Базата позволява да си е добра и на този пробег, ако се поддържа. Проблема е че в тази кола вероятно те чакат дюзи, маховик, турбина и няма как да оцениш евентуалните последващи разходи, колкото и да я гледаш. Просто ще скочиш на сляпо за голяма част от 4 цифрените възли.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 28 окт 2014 21:57

Тоя, дето я продава вероятно е наясно, че ако я напудри ще й вземе лев. Но защо не го прави? Вероятно е преценил, че не си струва... твърде е възможно тая кола да не струва и 3000 лева, като й се открият реалните кусури.

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Вто 28 окт 2014 23:00

Такава цена за такава кола няма ,а някой замисли ли се ,че тази обява на 99% е боза и че за дори и 10 годишната кола особено "Голф 5" с този "невероятен" мотор в Германия Австрия Италия дори на 700 000хил км се продават без предница задница изгорели наводнени и т.н.
Просто е смешно изобщо да се обсъжда такава кола на тези пари в каквото и състояние да е и най големите италиански скрапове ги няма на тия пари и в Италия
За справка от до и то и с "най-скапания мотор 2.0тди,както се твърди по Форумите от не без известни Инженери(техници майстори хора с по над 1 000 000км и т.н.)
ИЗВИНЯВАМ се за тирадата от излишни думи ,но ми писна да чета в всеки авто форум как всеки ,който не е слезнал от "Украйната"дава компетентни мнения за неща,който дори и не е виждал на живо пък за по натам да не говорим
Ето линк:
http://suchen.mobile.de/auto/volkswagen-golf-diesel-limousine.html?useCase=RefineSearch&transmissions=MANUAL_GEAR&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&categories=Limousine&lang=de

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Вто 28 окт 2014 23:16

Не виждам, смисъл да се хабиш да му пращаш линкове на човека. Явно той я е купил вече. Но истината е такава, че джамбазите купуват доста коли, и им правят пакетни цени. Затова тази е на такава цена, и съм сигурен, че пак има доста добра печалба от нея! 1 кило кит, е 5 лева. С 50 лева, ще си купи кит с отстъпка и ще я китосат от пода, до тавана, ще я боядисат и няма да си личат никакви гнилочи по нея. Даже сега са и по-умни, дупките ги пълнят с монтажна пяна, за да не харчат кит :mhihi и ако недай си боже те ударят, с тази кола, направо трябва да ти викат катафалка. НО човек трябва да опати, за да разбере.

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Вто 28 окт 2014 23:54

[quote="anonym0us"[/quote]
Човек има ли няма ли кит няма значение,такава кола на такава цена няма дори и да отливка от ,кит ,монтажна пяна,балатум или каквото и да било
Да не говорим ,че особено търговец в България на такава кола ,която в момента е може би една от актуалните продаващи се коли на пазара в този диапазон няма да иска на колата 8000лв ли? Защото тези за по 8000 са с тропащи маховици избомбени Бегове и т.н. просто не са коли и са само и единствено от Италия и думата е "казан" скрап" Брак" и т.н.
Така се случва ,че пред погледа ми минават доста коли внос от Италия дори и в пакети вече няма така евтините коли,който бяха до преди година година и половина и това ,което виждам ,пример 7 стелки една в/у друга жив пример ,щото жабите са супер.После не малко строеж и от търговеца що годе позакрепени.Всичко се измива буквално с пароструиката вътре не изпрано ,а измито (вече не е кола ,защото това си наводнение 100%,позакрепя се малко капчица изпръскани 7 спрея силикон. После всички са доволно до първата седмица и се започва един величествен строеж ,който няма край и като му писне на собственика да се радва на така супер далаверата която му е изпаднала само на него по евтина с няколко бона от що годе читав екземпляр ,колата се пуска за продажба на минимална цена само и само да отърве от нея. След това излиза подобна обява тук във форума от човек ,който има бюджет за кола която е на половината от да речем 7000лв ама (нали сме само баровци ) ще караме 5ца на далавера регистрирана с каско обслужена (това само едни 2000бона)
и така това е една въртележка ,която няма край и това е само и единствено ,защото мисленето ни е такова повърхностно и никога не премисляме нещата ,а действаме импулсивно и след това ама боли ме главата от банката ме търсят и темата взе да става друга,но за жалост е реалността

Та хубаво и евтино в живота няма
И има една приказка евтиното винаги ама винаги излиза СКЪПО(или двойно )

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Сря 29 окт 2014 0:22

Точно на мен, няма смисъл да ми обясняваш, защото тази ми е 2-ра австрийка. Предишната беше 3-ка Голф, и я карах 5 години. Нямаше здрава ламарина. Всичко беше китосвано. Предния мост беше толкова гнил, че беше пълнен с пяна, заливан с моторно масло, китосван и тем подобни неща. Когато ме удариха отзад, от задната врата остана само счупеното стъкло. Всичко се срина по земята, и беше само ръжда и пяна, като изключим регистрационния номер с пластмасовата поставка. Колата я продадох. Сегашната я купих пак от Австрия, уж я гледах ама нищо не видях. Праговете са ми дроп, никой не иска да я ремонтира камо ли да я кърпи. За сега я китосвам и колкото изкара. Та мисълта ми е, че тази кола е просто паметник, ако я подкара може на някоя дупка да се разпадне. Ние искаме да му помогнем, да не се нагбута ама той категоричен човека. Но това ми е последно писане в тази тема. Няма какво да се опитваме да помагаме, човек когато се прецака тогава разбира истината. :mhihi Не виждам смисъл да коментираме джамбазите, те много добре знаят какво продават, все пак с това си изхранват семействата. И лафове от типа "Така дойде от Италия " Ние нищо не сме пипали, само сме я измили" и "Тя няма сервизна книжка, щот не е карана :gruebel :no само можеш да се прекръстиш и да отидеш да палнеш свещ в черквата.

Потребителски аватар
fly_free
Автомобил: т5
Двигател: вrr
Контакти:

Мнениеот fly_free » Сря 29 окт 2014 10:07

anonym0us написа:Точно на мен, няма смисъл да ми обясняваш, защото тази ми е 2-ра австрийка. Предишната беше 3-ка Голф, и я карах 5 години. Нямаше здрава ламарина. Всичко беше китосвано. Предния мост беше толкова гнил, че беше пълнен с пяна, заливан с моторно масло, китосван и тем подобни неща. Когато ме удариха отзад, от задната врата остана само счупеното стъкло. Всичко се срина по земята, и беше само ръжда и пяна, като изключим регистрационния номер с пластмасовата поставка. Колата я продадох. Сегашната я купих пак от Австрия, уж я гледах ама нищо не видях. Праговете са ми дроп, никой не иска да я ремонтира камо ли да я кърпи. За сега я китосвам и колкото изкара. Та мисълта ми е, че тази кола е просто паметник, ако я подкара може на някоя дупка да се разпадне. Ние искаме да му помогнем, да не се нагбута ама той категоричен човека. Но това ми е последно писане в тази тема. Няма какво да се опитваме да помагаме, човек когато се прецака тогава разбира истината. :mhihi Не виждам смисъл да коментираме джамбазите, те много добре знаят какво продават, все пак с това си изхранват семействата. И лафове от типа "Така дойде от Италия " Ние нищо не сме пипали, само сме я измили" и "Тя няма сервизна книжка, щот не е карана :gruebel :no само можеш да се прекръстиш и да отидеш да палнеш свещ в черквата.

Колата не съм я гледал ,защото като се обадих вече била капарирана.

Именно за това става дума ,за което говориш ти в поста си.Цената на колата е относително понятие.Предпочитам,както казах по гори ,да дам по малко пари като първоначално инвестиция и впоследствие да се направи като хората защото 90 процента от това което е на пазара е тръгнало от състояние пред бракуване да придобие приличен вид за търговия и му се искат безбожно много пари.Реалното цена на кола на 9- 10 години е неповече от 1500 -2000 евра с докарването.Защо да се плащат повече пари за лошо свършен маскировъчен процес или за кола ужким от България но карана през дупките без да се мисли и обслужвана /икономично/ с най-евтините възможни части. и и искат ужасно много пари- 10000-15000 лв.
Качествена кола за която си заслужава да се дадат пари е максимум на 3 години и неповече от 100000 км от Германия от фирмен сервиз.Всичко останало е с нереално надути цени.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”