Правил съм тази гимнастика да стягам мърлява кола , не е приятно грам.
Като "дръпнеш" чертата , работата идва на кантар с по - читав екземпляр.
Нервите не се заплащат

anonym0us написа:Точно на мен, няма смисъл да ми обясняваш, защото тази ми е 2-ра австрийка. Предишната беше 3-ка Голф, и я карах 5 години. Нямаше здрава ламарина. Всичко беше китосвано. Предния мост беше толкова гнил, че беше пълнен с пяна, заливан с моторно масло, китосван и тем подобни неща. Когато ме удариха отзад, от задната врата остана само счупеното стъкло. Всичко се срина по земята, и беше само ръжда и пяна, като изключим регистрационния номер с пластмасовата поставка. Колата я продадох. Сегашната я купих пак от Австрия, уж я гледах ама нищо не видях. Праговете са ми дроп, никой не иска да я ремонтира камо ли да я кърпи. За сега я китосвам и колкото изкара. Та мисълта ми е, че тази кола е просто паметник, ако я подкара може на някоя дупка да се разпадне. Ние искаме да му помогнем, да не се нагбута ама той категоричен човека. Но това ми е последно писане в тази тема. Няма какво да се опитваме да помагаме, човек когато се прецака тогава разбира истината.Не виждам смисъл да коментираме джамбазите, те много добре знаят какво продават, все пак с това си изхранват семействата. И лафове от типа "Така дойде от Италия " Ние нищо не сме пипали, само сме я измили" и "Тя няма сервизна книжка, щот не е карана
![]()
само можеш да се прекръстиш и да отидеш да палнеш свещ в черквата.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта