Курт Деликуртев написа:За бога само не Фронтера, имам позната, купиха си Фронтера да си возят кучето. Спука ги от ремонти, дори трудно се отърваха от нея!
Абсолютно прав,иди намери мигач,калник,фар за тая Фронтера ,цените са умопомрачителни
Терано 2 и гора не става,не и във стоков вариант.Санта фе и оффроуд ....е нещо ново за мен ,джип за гората който се движи със 120 км.комфортно също е интересно?
Пак да кажа,джип за гората е уаз,буханка,дифендър и горе долу с това се изчерпват,от там нататък Терано 1 ,Паджеро 1 и 2 Дискавъри ,Нисан gr,тойотите тлк 70 с леки доработки стават,витарата иска доста работа ,но и тя става.Имал съм такава къса,2002 и 2009 г.старата за оффроуд е пригодна.Джимнито със доста работа може но е голям компромис.Джип за гората ,няма горна граница и лимит.Едни читави гуми , поне при мен са от 800 до 1300 лв.
Оня мохабет,е 100% верен .
Да си купя 4 нови зимни гуми за джипа,или със същите пари да си купя Опел със 4 нови зимни гуми.
Ааа...вчера щурмувам един черен път към някакъв нос в черно море,със големия син тъкмо си говорим че през тоя път иска подготвен джип и т.н
Пред нас се движи G класа ,след него Митсубиши L200 натоварен с бидони нафта и ние с подобно Митсубиши ...стигаме на края на пътя и виждаме едно Рено паркетник,чисто ново 4х4 паркирано под едно дърво,без следа от наранявания или друго...та понякога и не се иска много джип в истинския смисъл