Mario951 написа:Нещо ме сърби езика и ще взема да го почеша и аз още малко. Беше достаъчно просто да кажеш, че ти е грозно комбито и не искаш, а не да развиваш някакви теории за различни габарити и по-ниска маневреност, защото преди бях сред малцинството хора с Passat B3 седан, и не веджъж съм спирал до комбита и като габарити са 1 към 1 до да не кажа до сантиметъраКато честно казано аз плюс на седана пред комбито реално не виждам по никакъв начин освен чисто естетически. Просто с колегите искаме да ти кажем, че страшно много се залъгваш, че седана е по-някакъв начин по-маневрен от седана, или пък се побира по-лесно в тесните варненски улички, пък знам как е там на неплатените улички около центъра в работен ден, обикаляш и са молиш с каквато и да си кола...
Така е, но не съм карал комби, както казах не ми харесва визуално и не искам комби.Mishonti написа:Сега значи и драгаджийка ли се вписва в един от критериите ти? И какво ако си паркирам седана за 4-5 бона няма да го пазя така както ако паркирам комби ли? Чак аз се оплетох вече.
qm_parket написа:Виждам, че сте "професионални шофьори" от голеееееееми градове като Враца и Стара Загора. Искате ли да дойдете до Варна в тесните улички около центъра
VWGT написа:Кажи си че не ти харесва комбито и спри щото верно почна да пишеш много глупости.
Вземи си една бензинова шкода суперб 2002-2008 покрива ти всички критерии.
qm_parket написа:... Та ... искам да си закупя автомобил до 10 000 лв. Искам да е седан, защото ще се ползва предимно за извънградско каране и съответно трябва да е комфортен за дълъг път. ...
samo_pechka написа:qm_parket написа:... Та ... искам да си закупя автомобил до 10 000 лв. Искам да е седан, защото ще се ползва предимно за извънградско каране и съответно трябва да е комфортен за дълъг път. ...
Аз пък като прочетох първоначалните постове, разбрах че не търсиш градска кола, а кола предимно за дълъг път . Сега обаче се търси и да се паркира лесно в град като Варна . Обърках се.
Zdravko Zankov написа:Вземи си БМВ Изета,е дърто е,но може да го качваш У хола.
За 10 бона има читави,нов внос,на малко километри.
Знаеме ви У Варна-та,на циментирано куче лЕб не моа дадете.
Оп,ти бил влах,шЪ прощаваш.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: MMM1 и 20 госта