SACHO7803 написа:двата автомобила наистина са коренно различни.защо приятеля ти не избира между пасат и мерцедеса?а ако трябва да избира между голфа и мерцедес то бенца да бъде А-класа.това е съпоставимото на голф.аз лично бих взел голфа поради простата причина че.....не харесвам седаниа легендите за здравината на мерцедес са....наистина легенди
wnaso написа:Тук работата се получава малко като приказката за лисицата и гроздето.Надали в тоя форум някои ще ти каже че Мерцедеса е по добрия избор.Има една друга приказка за една марка автомобили и всички останали но човек трябва да е сменил доста марки и модели че да стигне до това заключение.Но в крайна сметка най важно е състоянието на съответния автомобил за определената цена която си готов да платиш.
doubledTSI написа:голф-5 е по-безопасен от С-класата ...
Голфа има 10 въздушни възглавници, а С-ката 6 ( поправете ме ако греша). Като цяло един мерцедес по разходи се равнява на два голфа. По лукс ... Въпрос на вкус. Не мога да кажа за голфа, че е спартанско оборудване. Голфа е с предно предаване, а мерцедеса е със задно (поправете ме ако греша). Сигурен съм, че голфа е по-проходим от С-ката.
doubledTSI написа:голф-5 е по-безопасен от С-класата ...
Голфа има 10 въздушни възглавници, а С-ката 6 ( поправете ме ако греша). Като цяло един мерцедес по разходи се равнява на два голфа. По лукс ... Въпрос на вкус. Не мога да кажа за голфа, че е спартанско оборудване. Голфа е с предно предаване, а мерцедеса е със задно (поправете ме ако греша). Сигурен съм, че голфа е по-проходим от С-ката.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Miki и 43 госта