wnaso написа:Тук работата се получава малко като приказката за лисицата и гроздето

.Надали в тоя форум някои ще ти каже че Мерцедеса е по добрия избор.Има една друга приказка за една марка автомобили и всички останали но човек трябва да е сменил доста марки и модели че да стигне до това заключение.Но в крайна сметка най важно е състоянието на съответния автомобил за определената цена която си готов да платиш.
Принципно си прав и това е така не споря. Имал съм и Мерцедес, който беше пуканка, имал съм и Ауди А6, което също беше пуканка, имал съм и Голф 2, който също беше пуканка... въпреки, че беше най-базовата 2-ка, която някога е излизала от Волфсбург, но най-си ми харесваше да карам него. Винаги съм знаел и съм искал да карам Голф.... и го карам, като съм съвсем наясно с всичките му недостатъци.
Мерцедесът е еталон за мен и са най-добри в това което правят ....и не защото няма по-скъпи, по-луксозни или по-бързи от него, а защото е Мерцедес и всеки който е чел историята на Мерцедес и как е създаден, имал е поне малко възможност да кара такъв, знае защо

.
Въпроса е че аз не се виждам в него, а се виждам в Голф. Затова и изборът е в това какво те кефи и ти е на сърцето, съответно и по джоба. Останало са празни приказки.
Мен ми е интересно как така въпросният човек се е спрял на Мерцедес С-класа и на Голф? Какви са мотивите.... освен предполагам, сходна цена

?