П.П. Колегата мисля, че го е обяснил добре!
При мен случаят е следния:договорът ми е прекратен едностранно от Мото Пфое поради това че,се счита "че колата е прибрана принудително"(т.е.аз не съм я върнал доброволно,а те са си я взели

ditc написа:Още повече,че според мен той(г-н Стефанов)и някои от господата в сервиза са в основата на някаква измамна схема.Но като цяло адвоката ми го обясни горе-долу както го е написал "Stivi".
niikoo_1 написа:ditc написа:Още повече,че според мен той(г-н Стефанов)и някои от господата в сервиза са в основата на някаква измамна схема.Но като цяло адвоката ми го обясни горе-долу както го е написал "Stivi".
Я сподели каква е тази измамна схема?
ditc написа:два екземпляра от приемателно-предавателния протокол с мой подпис и молба за двустранно прекратяване на лизинговия договор.
kiril_bulgaria написа:ditc написа:два екземпляра от приемателно-предавателния протокол с мой подпис и молба за двустранно прекратяване на лизинговия договор.
Когато се правят протоколи, винаги има един екземпляр за тебе. Къде са твойте договори? Не е възможно да си оставил ключовете без никъкъв документ.
group® написа:Добре де колега, нещо не мога схвана цялата история![]()
За да я оставиш ти, трябва да си бил с пълномощно или греша?
Как са те осъдили теб или титуляра без да разберете?
group® написа:Абе аз чета и даже пак го направих.
И пак питам - как така те осъждат без да разбереш?
group® написа:...
icoico написа:group® написа:...
Ами стават и такива неща...двама колеги изгоряха вече -единият наследник на заемополучател ,другият гарант по заем,вторият осъден през 2006-та ,а му запорираха заплатата/съответно научи ,че е осъден едва миналата седмица.С риск да изтърся някаква глупост мисля ,че имаше нещо общо със заповедното производство и практиката да се лепят призовки на вратата на посочения адрес а ответника да се счита за редовно призован...
tisho_psg написа:Колега ditc,ти си върнал колата 2009г и си чакал спокойно до 2011 без да имаш документ,че договора и отношенията ти с Мото-Пфое са прекратени,така ли?
tisho_psg написа:tisho_psg написа:Колега ditc,ти си върнал колата 2009г и си чакал спокойно до 2011 без да имаш документ,че договора и отношенията ти с Мото-Пфое са прекратени,така ли?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: plamen1234, simo7 и 48 госта