П.П. Колегата мисля, че го е обяснил добре!
При мен случаят е следния:договорът ми е прекратен едностранно от Мото Пфое поради това че,се счита "че колата е прибрана принудително"(т.е.аз не съм я върнал доброволно,а те са си я взели
) и съм осъден да внеса гореспоменатата сума.Аз няма как да го докажа,освен ако г-н Стефанов не си признае(а това според мен може да стане само на филм,не и в реалния живот).Още повече,че според мен той(г-н Стефанов)и някои от господата в сервиза са в основата на някаква измамна схема.Но като цяло адвоката ми го обясни горе-долу както го е написал "Stivi".

,а след това ми предлагат(по телефона)сделка за 3000лв.,сума която,съвпада със задължението ми
,но за сега г-жа Николова се покри и нямам черно на бяло никакво споразумение за да съм наясно какво точно се иска от мен.Въпросната г-жа искаше да внеса "първо парите и после да направим споразумението".По съвет на адвокат,поисках първо споразумението и ми бе отказано категорично.След това адвоката се опита да се свърже(по телефона)с г-жа Николова,за да си уредим среща на място,да се запознаем със споразумението и да решим какво ще правим по нататък.Уви от както се разбра,че адвокат ме представлява,г-жа Николова отсъства.Също така адвоката ми се опита чрез секретарката на Мото-Пфое(така се представя)да си уредим среща с юрис-консултите на фирмата,също без отговор за сега.Нито пък отговор(писмен)на молбата ми до сега.
.С риск да изтърся някаква глупост мисля ,че имаше нещо общо със заповедното производство и практиката да се лепят призовки на вратата на посочения адрес а ответника да се счита за редовно призован...