На никой нищо не обяснявам,човече,пък и Touareg съвсем не ми е мечтаната кола,покупката на една кола е най-малкия разход!Просто ти казвам,как стоят нещата!Не казвам,че е глупав човек,просто не си заслужава точно за тези коли!Иначе и аз имам една барака на 30 години дето дадох малко повечко пари,отколкото струва колата на профила ти...Ама това си е БОЛЕСТНО състояние,ако толкова ти харесва една кола и няма нищо общо с темата... А има и коли от 1904-а по 200 000 паунда-пак друга
тема!!! Разликата между кола без никаква стойност на 15 години,модерна класика на 30,ретро автомобил на 100 и кусур години,съзтезателен автомобил на 25 години да речем и спортен нов автомобил е огромна!Всички тези неща,както и състоянието,рядкостта,рентабилността и обезценяването не един автомобил се взимат впредвид преди покупка!Някой не се обезценяват ами стават и по-ценни и носят пари с времето,пак друга тема... Пък мен не ме мислете-важното е да не се оставяме да ни цакат горублянските и дупнишките батки и да минаваме стотици хиляди безавариини километри!!!

А това което каза с 1000 лв и 10 000 лв за кола,не е изобщо вярно(просто аз не мисля като теб)! В момента мога и А8 да си позволя,защо ли карам Поло обаче??? Приоритети! Ако една ламарина те грее егати и живота и егати и ценностната система трябва да имаш!!!