Някой ходил ли е да гледа тая Бора ?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Re: Някой ходил ли е да гледа тая Бора ?

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 13 ное 2011 18:51

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Нед 13 ное 2011 18:56

има наши търговци на коли които вече продават в Германия,правят внос на автомобили от България за Германия,но с доказан произход и с реални километри,защото там правилата са по други.

Аз кола от Англия не бих си взел за каране,освен за части,защото са по изгодни ,но ако разгледате по обстойно ще забележите,че и там продават коли с ляв волан на цени като в Германия.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Нед 13 ное 2011 19:12

Не ме кефи нещо. "Тунингована", няма климатроник, а километрите няма да ги коментирам mhihi На твое място не бих си направил труда да ходя да я видя. То зависи и какви са ти изискванията де. Кола дето за мен е кенеф за някои е перфектна.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 13 ное 2011 19:15

Много коли има и с ляв волан в Англия! Въпрос е да се търси и намери!Цената на колата в посочената обява е около 3 пъти по-висока от реалната й,дори на бг пазара! Онзи ден едно приятелче си докара пасат 2000 година в почти перфектно състояние(има за смяна,или да се пръсне един калник)за 600 евро с ЛЯВ волан! :bowdown Едно нещо струва точно толкова колкото ти даде някой за него! Затова ги има и коли по 6000лв на 20 години,въпроса е дали ще се намери някой достатъчно глупав да ги даде!Продават се и комплекти за обръщане на волани,айде няма да казвам за колко време се обръща волана и колко време отнема,защото явно сте много богати...Продължавайте да давате 3 пъти повече пари отколкото струват за реални курници на 15 години пред разпад! :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 13 ное 2011 19:17

lion_heart002 написа:Много коли има и с ляв волан в Англия! Въпрос е да се търси и намери!Цената на колата в посочената обява е около 3 пъти по-висока от реалната й,дори на бг пазара! Онзи ден едно приятелче си докара пасат 2000 година в почти перфектно състояние(има за смяна,или да се пръсне един калник)за 600 евро с ЛЯВ волан! :bowdown Едно нещо струва точно толкова колкото ти даде някой за него! Затова ги има и коли по 6000лв на 20 години,въпроса е дали ще се намери някой достатъчно глупав да ги даде!Продават се и комплекти за обръщане на волани,айде няма да казвам за колко време се обръща волана и колко време отнема,защото явно сте много богати...Продължавайте да давате 3 пъти повече пари отколкото струват за реални курници на 15 години пред разпад! :bowdown :bowdown :bowdown

mhihi :да: :applause: Евала!Най-обективното мнение ,напъллно споделям :да:

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Нед 13 ное 2011 19:25

А коли от Англия,съм купил достатъчно!И то не за бг!В бг си имам кола с ляв волан! Между другото,понеже сме много умни,от Англия към Литва всяка седмица отиват между 15-20 автовоза с коли до 500 паунда,като чистата печалба на кола е около 100 паунда!Става въпрос в 90% от случайте за читави коли с много живот в тях!Ауди А6 Ц4,2.5ТДИ на 98000 мили(160 000 км)още няма... За 350 паунда и се продаде за 470!Ама понеже литовците взимат по около 1000 евро заплати,пък в бг явно сме много богати,литовците си карат колите,някой си обръщат воланите,някой не...Цените на колите в Англия са такива заради голямото предлагане вътре в самата държава и заради факта,че масата от хората си купуват коли на не повече от 5 години!Сума ти пъти съм бил свидетел как коли от 95-а и по-стари в перфектно ама найстина ПЕРФЕКТНО състояния,се намачкват в преси,просто защото НИКОЙ не ги ще!!! Но в Англия има и коли за по 600 000 паунда с леви волани!Ако си читав шофер,волана не ти пречи толкова!Понеже съм карал и с ляв волан в Англия!Виж вече ако се лепиш за тоя пред теб и тогава тръгваш да изпреварваш си е личнo твой проблема!!!

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Нед 13 ное 2011 19:41

Стана ми интересно...лъвско сърце ти каква кола караш?

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Нед 13 ное 2011 19:49

Oт няколко месеца карам бензиново поло(понякога и други коли,но личната в момента е това),понеже минавам много километри на ден САМ в колата,но не виждам това каква връзка има с темата??? Изтече ли застраховката,ще взимам нещо друго сигурно... Иначе и аз карам таралясници принципно,ако това те интересува! mhihi mhihi mhihi Ама така е най-хубаво,пък и ако стане нещо не ти пука,на следващия ден купуваш друга...Пък и разнообразие да има!!!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 13 ное 2011 20:01

lion_heart002 написа:Oт няколко месеца карам бензиново поло(понякога и други коли,но личната в момента е това),понеже минавам много километри на ден САМ в колата,но не виждам това каква връзка има с темата??? Изтече ли застраховката,ще взимам нещо друго сигурно...

С тези твой връзки и умения да намираш коли за без пари и да ги докарваш до БГ където ако ги продаваш 1000 лв под пазарната цена пак ще имаш по 2000лв печалба и ще се купуват като топъл хляб аз щях да карам поне Туарег и нямаше да се занимавам да обяснявам да балъците във форума колко са тъпи да дават такива кинти за гробници а щях да им ги пласирам,пласирам mhihi

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Нед 13 ное 2011 20:03

Колега lion_heart002 , изговори мнооого глупости...
Уважавам гледната ти точка, но не бива с лека ръка да казваш, че човек, който дава 10 000 лв. за кола на 10 години е глупав!
Всеки си преценява. Ако имаш 1000 лв. - няма да гледаш кола за 10 000 лв., нали?
Колата от гаража ми е на 19 години и ако я продавах, щеше да струва повече от цитираните от теб Ауди А6 и т.н. ;) Пък нека съм луд :Mr Green Fun

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Нед 13 ное 2011 20:09

На никой нищо не обяснявам,човече,пък и Touareg съвсем не ми е мечтаната кола,покупката на една кола е най-малкия разход!Просто ти казвам,как стоят нещата!Не казвам,че е глупав човек,просто не си заслужава точно за тези коли!Иначе и аз имам една барака на 30 години дето дадох малко повечко пари,отколкото струва колата на профила ти...Ама това си е БОЛЕСТНО състояние,ако толкова ти харесва една кола и няма нищо общо с темата... А има и коли от 1904-а по 200 000 паунда-пак друга
тема!!! Разликата между кола без никаква стойност на 15 години,модерна класика на 30,ретро автомобил на 100 и кусур години,съзтезателен автомобил на 25 години да речем и спортен нов автомобил е огромна!Всички тези неща,както и състоянието,рядкостта,рентабилността и обезценяването не един автомобил се взимат впредвид преди покупка!Някой не се обезценяват ами стават и по-ценни и носят пари с времето,пак друга тема... Пък мен не ме мислете-важното е да не се оставяме да ни цакат горублянските и дупнишките батки и да минаваме стотици хиляди безавариини километри!!! :drunk :drunk :drunk А това което каза с 1000 лв и 10 000 лв за кола,не е изобщо вярно(просто аз не мисля като теб)! В момента мога и А8 да си позволя,защо ли карам Поло обаче??? Приоритети! Ако една ламарина те грее егати и живота и егати и ценностната система трябва да имаш!!!

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 13 ное 2011 20:36

Цените в България са нормални,бих си взел кола от тук,а не да обикалям ЕС за някой лев по-малко и да се разправям по граници и тн.,автокъщите където продават за по 5-6к тук,колко печелят според теб?4к? :screwy

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Нед 13 ное 2011 20:49

Колко ограничени хора имаааа! :? Направо не е истина! :horror:

Потребителски аватар
Vidol Nikolov

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 13 ное 2011 20:53

BG_Golf4e написа:Цените в България са нормални,бих си взел кола от тук,а не да обикалям ЕС за някой лев по-малко и да се разправям по граници и тн.,автокъщите където продават за по 5-6к тук,колко печелят според теб?4к? :screwy

И повече от 4 печелят

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Нед 13 ное 2011 20:54

Тая бора на снимките се вижда че е кенеф а на живо не ми се мисли С тези гуми сигурно е излязла от завода като ги гледам а цената е :screwy

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”