Кола се избира с каране. По-важно от личните впечатления няма. Толкова е просто. Карах Октавия2 ТДИ/105кс почти 4г - никога не съм имал толкова безличен автомобил, а останалите ми коли са били произведени между 1981г и 1995г. Вероятно може да се сравни с Кадета, който карах няколко месеца - беше седан '87 1.8/84кс или нещо подобно.
При колите на старо всичко е тоооолкова различно и на късмет, че впечатленията на другите са ... нека кажем, че не са особено полезни. Единственият ориентир може да бъде първоначалното обслужване, но само при условие, че се знае ТОЧНО какви части са вложени и с какви отстъпки. Всичко останало е ... вятър на устата.
Моите впечатления от Октавията също са безполезни, защото са субективни - на много хора тази кола им харесва много.
Карай, карай, карай ... и някой ден, като седнеш в някоя кола, ще ти пасне на гъза. По-добър начин няма. Или поне аз не знам. За мен колата не е средство за придвижване от А до Б - е важно да ми харесва на МЕН, а не на околните, били те и най-големите капацитети. Тук, във форума, има няколко "компетентни" по всички въпроси и всички автомобили младежа ... просто е смешно на 25-30г да разбираш от всичко, но те си вярват ... светът е шарен.