Що? volvo cross country xc70 дали не става за планинаIRRITATING написа:Къде го пращате с Волво и Шарани по планините колегатаПогледни Нисан Х_трал ако не те притеснява малко странното табло.

Що? volvo cross country xc70 дали не става за планинаIRRITATING написа:Къде го пращате с Волво и Шарани по планините колегатаПогледни Нисан Х_трал ако не те притеснява малко странното табло.
Ivailo написа:Не искам джип заради аеродинамиката, поведението на пътя и разхода, неоправдани са ми за нуждите.
..........
Хондите, както и форестъра, ми се виждат малки багажниците...
Ivailo написа:...шаран и touran... Автоматиците читави ли са...
Ivailo написа:Трябва ми градски/извънградски автомобил с елементи на черни пътища :)
Ровя в момента инфо за шарани и турани, пък да видим... Някой ако може да ме насочи ще му бъда благодарен
Ivailo написа:...става въпрос, че е голямо и високо и на магистралата като го настъпиш и духне някакъв ветрец от дясно си в насрещното. Отделно и разхода се вдига, отделно и тежи, абе... Иначе благодаря за предложението :)
Трябва ми градски/извънградски автомобил с елементи на черни пътища :)
Ровя в момента инфо за шарани и турани, пък да видим... Някой ако може да ме насочи ще му бъда благодарен
polovera_9n3 написа:...Говоря за пасат само с предно, а с 4х4 няма да спре никъде...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: MMM1 и 20 госта