ventsi34 написа:Ориентировачно какво повече би ми струвало поддръжката на тази кола спрямо Golf 5?
Откъм двигател, ако Голфа също е помпа-дюза, нищо отгоре, откъм окачване, зависи от състоянието, защото и при Голф 5, и при А4-ката ако започне да се сменя всичко, нещата и в двата случая са соленички. На мен лично, возията на Голф 5 ми допада доста повече, отколкото на Аудито, визията също. Гледам и цени на дискове, накладки - цените са сходни, т.е. никаква фрапираща разлика, течностите са също в подобни количества, на същите цени.
Всички 1.9тди, особено помпа-дюза са много привлекателни за крадците, така че и новата кола, да не я споходи съдбата на старата

И също така, ценовата политика при резервните оригинални части на ВАГ не мога да си я обясня, има компоненти на разумни цени, има и на безумни цени. Та, в този ред на
мисли не виждам причина 2-рата употреба като негативна. Само за пример ще дам на мойта кола, картерната вентилация се състои от 3 парчета маркучи, свързани с един пластмасов тройник - никакви неоригинални варианти, а ОЕМ - 120лв, отдушника, който излиза от блока е едно пластмасово парче около 20см на цена от само 70лв, е аз поне не мога да си позволя това разхищение, при положение, че същата работа ще ми свършат и 2-ра ръка от моргата за 30-40лв общо.