Седан до 10 000 лв

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
qm_parket
Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
Двигател: D40

Re: Седан до 10 000 лв

Мнениеот qm_parket » Чет 16 юли 2015 20:37

stoev87 написа:Първите 2.0tfsi`та са с ремък ... Ама ще ми е интересно да чуя от колегата за предимствата на веригата - отивам за пуканки ... :smile

Показваш ми кола, която ще издържи 500 000 км с 1 ремък и спираме да говорим. Показваш ми кола, която с разхлабен ремък може да изкара 50 000 км без да го скъса и ще си изтрия профила. И още нещо, ако колата е с ремък, който върти и водната помпа и тази помпа вземе, че замръзне зимата, можеш да си представиш какво ще се случи с ремъка. Както казвах аз се аргументирам, докато вие ми с*рете по темата. И съм написал препоръчително, ако не можете да четете или не знаете какво означава думата, ходете на училище. Не е срамно.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Чет 16 юли 2015 20:49

е как ще ти замръзне охладителната помпа?......с чиста вода ли караш?

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 16 юли 2015 20:52

С това си мнение вече прекали, досега си мислех че си бавно развиващ се полуидиот но ти доказа че си пълен icon_idea Ако ти замръзне помпата а това значи и цялата охладителна система веригата какво ще ти помогне велики мислителю.
Няма ли кой да заключи това недоразумение на тема вече :death

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 16 юли 2015 20:57

Трябва да се включи като изискване да има мрежа на входящия въздух към филтъра, че да не вземат врабчета да си свият гнездо вътре.
И чистачките да се свалят лесно, че във Варна крадци бол!

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Чет 16 юли 2015 21:00

Паркет, стига се излага бе колега.....поне като човек кажи, че не разбираш нищо от коли- не е срамно..........

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 16 юли 2015 21:09

qm_parket написа:
stoev87 написа:Първите 2.0tfsi`та са с ремък ... Ама ще ми е интересно да чуя от колегата за предимствата на веригата - отивам за пуканки ... :smile

Показваш ми кола, която ще издържи 500 000 км с 1 ремък и спираме да говорим. Показваш ми кола, която с разхлабен ремък може да изкара 50 000 км без да го скъса и ще си изтрия профила. И още нещо, ако колата е с ремък, който върти и водната помпа и тази помпа вземе, че замръзне зимата, можеш да си представиш какво ще се случи с ремъка. Както казвах аз се аргументирам, докато вие ми с*рете по темата. И съм написал препоръчително, ако не можете да четете или не знаете какво означава думата, ходете на училище. Не е срамно.

п.п. muns61 е прав, ще я заключат и сутрешното кафе ще е скука ...

Последна промяна от forski на Чет 16 юли 2015 21:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 16 юли 2015 21:30

Ей, не така, че ще заключат темата и утре с кафето на закуска ще чета скучни новинарски сайтове!
А тук е весело :aploud4

Потребителски аватар
richko25
Автомобил: VAG
Двигател:

Мнениеот richko25 » Чет 16 юли 2015 21:39

Колегата qm_parket има 7 (!) "седем" :a070 подобни теми /в което няма нищо лошо/ , но оставам с впечатлението ,че явно не знае ,не може или не иска да отдели малко време на себе си - какво да е следващото превозно средство - автомобил ,джип или градски транспорт...поради тези мои подозрения ,аз няма да дам пример за МПС в поредната тема...

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=444314 -седан до 10 000 лв.

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=444462 -2.5 TDI комънрейл vs 1.9 TDI помпа-дюза

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=443266 -Volvo vs Ford vs Opel

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=409443 -Джип до 10 000 лв

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=269165&p=2904609#p2904609 - Поддръжка на Голф 4

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=269039&p=2903644#p2903644 - BMW Vs VW

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=414621&start=15 - Мнение за Honda CR-V 3 генерация

Спокойна вечер на всички :a065

Потребителски аватар
qm_parket
Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
Двигател: D40

Мнениеот qm_parket » Чет 16 юли 2015 22:05

Теодор написа:С това си мнение вече прекали, досега си мислех че си бавно развиващ се полуидиот но ти доказа че си пълен icon_idea Ако ти замръзне помпата а това значи и цялата охладителна система веригата какво ще ти помогне велики мислителю.
Няма ли кой да заключи това недоразумение на тема вече :death

Добре, колега гений. Представи си, че от замръзване или от нещо друго водната помпа ти блокира, а тя се намира на един кръг с ангренажния ремък. Обясни ми какво ще стане с ремъка?! Вместо да хейтваш без въобще да знаеш с какъв човек говориш, защо не вземеш да се върнеш в 4ти клас и не поучиш физика на материалите. Или материалът на ремъка е по-здрав от материала на веригата?! Честно казано взе да ми писва. Знаете ли колко хора са ми казвали да не слушам въобще VW форума (и това са ми го казвали доказани майстори, някои от които работещи в официални представителства на VW сервиз)?! Спирам да пиша, приемете, че съм съгласен с вас, че комбито е перфектна кола, въобще не е по-габаритна, по-тежка и по-мудна от другите коли и че явно ангренажните ремъци, с които карате са по-здрави от веригите. Да се чудиш защо хората си взимат коли с вериги като са толкова калпави. Хайде аз съм глупав и некадърен шофьор, а вие сте умни последователи на Шумахер. Пожелавам ви да не свършите като него!
Мислите по 1 стереотипен начин на олигофрен. Като кон с капаци - гледа само напред и нищо не вижда. Хващате за 1 дума и с нея до края, без въобще да обърнете внимание на тезата и доказателството в написано нещо. Сигурен съм, че сега ще се хванете за думата олигофрен. Няма лошо - толкова ви е капацитета. Като изключим няколкото колеги, които се включиха в темата и хванаха замисъла, няколкото други, които не искат да ги плюят тъпанари и заради това не изказват мнението си в темата и няколкото, които си дадоха съвета и не тръгнаха да обиждат, остават само деградирарли инфантилни момченца, които се опитват да избият комплекси.

Потребителски аватар
richko25
Автомобил: VAG
Двигател:

Мнениеот richko25 » Чет 16 юли 2015 22:19

Колега този тон който държиш е неуместен... :no Големи хора сме! :idea3

По въпроса с веригите предполагам си чел , точно при VW какви драми са.Тогава какво правим?Какво като е с верига?..

Някъде в нета бях чел ,че при Golf 7 масово щял да се използва ангренажен ремък ,а не верига.Колко е вярно не знам!

Чел съм ,че при Ford 1.0 EcoBoost 125к.с е с ангренажен ремък ,който минавал в "маслена баня" и не подлежи на смяна.

Айде наистина вече :lock :lock :lock :lock :lock

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Чет 16 юли 2015 22:44

qm_parket написа:Показваш ми кола, която ще издържи 500 000 км с 1 ремък и спираме да говорим. Показваш ми кола, която с разхлабен ремък може да изкара 50 000 км без да го скъса и ще си изтрия профила. И още нещо, ако колата е с ремък, който върти и водната помпа и тази помпа вземе, че замръзне зимата, можеш да си представиш какво ще се случи с ремъка. Както казвах аз се аргументирам

Какви аргументи бе колега... Какво ще стане като замръзне помпата? Кое мислиш че ще поддаде, малко лед или ремък който ти задвижва колата? Аз залагам на ремъка да издържи... Я вземи прочети малко за премеждията на собственици на БМВ с вериги, да не би да си си втълпил, че веригата ти прави колата безсмъртна? Серем ти на темата, защото имаш една камара теми и от тях си личи, че понятие си нямаш какво да си вземеш. Колегата ти ги е постнал, то не беше джип,не беше седан, хечбек, Honda, VW, BMW. Реши какво искаш преди да правиш теми в които ставаш за смях и държиш тон на колегите. Ми ще ти се подиграват...
Дано да и бият :lock на тая тема...

Потребителски аватар
НарКол
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AFT

Мнениеот НарКол » Чет 16 юли 2015 23:02

qm_parket написа:И още нещо, ако колата е с ремък, който върти и водната помпа и тази помпа вземе, че замръзне зимата, можеш да си представиш какво ще се случи с ремъка.

А какво ще се случи с блока на двигателя?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 16 юли 2015 23:02

А честито.
:lock
Паркета ако няма с какво да се занимава, нека не си губи времето да пуска теми тук. Мисля че вече достатъчно се изписа в многобройните ти теми. Ако пак имаш нужда от съвети - препрочети си ги. Това съвсем сериозно го казвам.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”