Теодор написа:С това си мнение вече прекали, досега си мислех че си бавно развиващ се полуидиот но ти доказа че си пълен

Ако ти замръзне помпата а това значи и цялата охладителна система веригата какво ще ти помогне велики мислителю.
Няма ли кой да заключи това недоразумение на тема вече

Добре, колега гений. Представи си, че от замръзване или от нещо друго водната помпа ти блокира, а тя се намира на един кръг с ангренажния ремък. Обясни ми какво ще стане с ремъка?! Вместо да хейтваш без въобще да знаеш с какъв човек говориш, защо не вземеш да се върнеш в 4ти клас и не поучиш физика на материалите. Или материалът на ремъка е по-здрав от материала на веригата?! Честно казано взе да ми писва. Знаете ли колко хора са ми казвали да не слушам въобще VW форума (и това са ми го казвали доказани майстори, някои от които работещи в официални представителства на VW сервиз)?! Спирам да пиша, приемете, че съм съгласен с вас, че комбито е перфектна кола, въобще не е по-габаритна, по-тежка и по-мудна от другите коли и че явно ангренажните ремъци, с които карате са по-здрави от веригите. Да се чудиш защо хората си взимат коли с вериги като са толкова калпави. Хайде аз съм глупав и некадърен шофьор, а вие сте умни последователи на Шумахер. Пожелавам ви да не свършите като него!
Мислите по 1 стереотипен начин на олигофрен. Като кон с капаци - гледа само напред и нищо не вижда. Хващате за 1 дума и с нея до края, без въобще да обърнете внимание на тезата и доказателството в написано нещо. Сигурен съм, че сега ще се хванете за думата олигофрен. Няма лошо - толкова ви е капацитета. Като изключим няколкото колеги, които се включиха в темата и хванаха замисъла, няколкото други, които не искат да ги плюят тъпанари и заради това не изказват мнението си в темата и няколкото, които си дадоха съвета и не тръгнаха да обиждат, остават само деградирарли инфантилни момченца, които се опитват да избият комплекси.