Audi A6 C4 2.5 TDI 143hp
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Re: Audi A6 C4 2.5 TDI 143hp
Потърси в ауди форума по ключова дума 'душегуб' и ще разбереш. Не случайно нощните кошмари на някои са Джак Изкормвача или кошмара от Елм стрийт, а на други- помпа ВП44 на Бош 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колегата за аудито което говори , по-стар модел ли е (извинявам се за невежеството си ) за него колегите коментираха ,че е г/д безпроблемен двигател.
Колко да е кошница кат ,мойта бора маховик 1000/няква горивна помпа 200 лв/и още др малки неща но се натрупват ...
Колко да е кошница кат ,мойта бора маховик 1000/няква горивна помпа 200 лв/и още др малки неща но се натрупват ...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Бора и Голф 4 са изключително надценени автомобили!
Но не е луд тоя дето яде баницата.Докато има търсене,ще има и предлагане на тези цени.
А6 С5-не е проблем да извадиш кеша за тоя модел,ама после.....особено за 2.5 ТДИ.
1.9 ТДИ е по-добре,ама рядко излиза като оферта,пък и там цената е доста по-различна.Явно има защо!
Но не е луд тоя дето яде баницата.Докато има търсене,ще има и предлагане на тези цени.
А6 С5-не е проблем да извадиш кеша за тоя модел,ама после.....особено за 2.5 ТДИ.
1.9 ТДИ е по-добре,ама рядко излиза като оферта,пък и там цената е доста по-различна.Явно има защо!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дай код на мотора - аз си мислех, че 110кс няма на Ц4.kickerbg написа:Благодаря на всички за помоща, бяхте ми много полезни!
Ходих до Враца и взех тази красавица:
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1qn2r8
110 конски сили, 96 година - не 97
...
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
AAT e 100% - 115кс
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, ААТ е мотора. Беше ми смешно, защото шпради някаква причина през цялото време си мислех, че е 140коня, чак като подписахме договора и се зачетох и видях, че е ААТ. Но нищо, не съжалявам, върви си много добре.
А къде е сервиза на Ивчо? Телефон някой може ли да ми даде? Наистина искам да я погледне някой. Цецо Цоков от Бош Сервиз е ми е голям приятел, мога и при него да ида, но след като колегата тук е фен на Ауди, при него може да ида.
А къде е сервиза на Ивчо? Телефон някой може ли да ми даде? Наистина искам да я погледне някой. Цецо Цоков от Бош Сервиз е ми е голям приятел, мога и при него да ида, но след като колегата тук е фен на Ауди, при него може да ида.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
kickerbg написа:А къде е сервиза на Ивчо? Телефон някой може ли да ми даде?
В двора на бивш "З-д за безалкохолни напитки".От портала веднага в дясно , в края на ляво и се излиза на 1 площадка. тел. номер нямам. Предполагам, че не се е изместил.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Даже фен страница в лицекнигата има и телефона го има:
http://www.facebook.com/pages/Ifidik-Tuning/417604971583667?fref=ts
http://www.facebook.com/pages/Ifidik-Tuning/417604971583667?fref=ts
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря 
П.С.
УЖАС! Днес като като тръгнах да се прибирам към нас и от Паркинг като мина на Директ и такова "ритане" на скоростната кутия усетих, че свят ми се зави, и сърцето ми се сви! Прави го всеки път като мина от коя да е предавка на Директ! Какво може да е това? Тампон на двигателя, нещо от кутията? Ще се побъркам, днес няма да мога да спя! Поне да беше минало малко време да й се порадваме преди да почнат проблемите да изкачат един по един

П.С.
УЖАС! Днес като като тръгнах да се прибирам към нас и от Паркинг като мина на Директ и такова "ритане" на скоростната кутия усетих, че свят ми се зави, и сърцето ми се сви! Прави го всеки път като мина от коя да е предавка на Директ! Какво може да е това? Тампон на двигателя, нещо от кутията? Ще се побъркам, днес няма да мога да спя! Поне да беше минало малко време да й се порадваме преди да почнат проблемите да изкачат един по един

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дърпаш ли ръчната преди да я оставиш на паркинг?
Опитай да дърпаш ръчната, докато си натиснал спирачката и си на Д, после слагаш паркинг и чак тогава вдигаш крака от спирачката.
Опитай да дърпаш ръчната, докато си натиснал спирачката и си на Д, после слагаш паркинг и чак тогава вдигаш крака от спирачката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не, не дърпам ръчната. Мислех, че като оставя колата на Паркинг и това е достатъчно и няма нужда от ръчна спирачка... Е, като я паркирам на някакъв наклон - за всеки случай си дърпам ръчната, ама пред нас е равно 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
kickerbg написа:Прави го всеки път като мина от коя да е предавка на Директ!
По принцип минаваш само от P или R на D? Или ползваш и другите позиции на кутията (ако има такива де...)
Като паркираш винаги докато кракът ти още на спирачката дърпаш ръчна (ако си наравно може и не докрай с всичка сила, а докато "хване") и чак тогава даваш на P
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес сутринта като я запалих и нямаше проблема с ритането. По-късно пак се появи за малко после пак спря.Сервиза който се занимава с автоматичните кутии беше затворен днес. Минах през един приятел, който има сервиз /Цецо Цоков, който е от Варна сигурно го знае, сервиза на Бош зад затвора/ да види колата и да даде мнение. Понеже нямаше много време на място там я размести напред назад да види за какво му говоря , а после я покара малко. Като цяло каза, че колата е много добре, и трябва да сменя маслото на кутията. После обаче като седнах да пия кафе с едни приятели нарочно разцъкахме малко скоростите и пак почна да рита. Достигнахме до извода, че най-вероятно е някой тампон, понеже звука не идва от към скоростната кутия, ами отдолу под колата. Ще видя на канал в понеделник да видим за какво става въпрос. Може би като оправя това, ще спре да ми трака и когато съм на Д и съм натиснал спирачката. Нещо отдолу ми вибрира и удря по купето. Маслото при първа възможност ще го сменя. Провериха и ми казаха, че събира 7 литра, но нямало да се източи цялото, евентуално може да събере 5литра. По 20лв е литъра ATF масло или нещо такова ми казаха. Гарнитурата с уплътнението някъде около 40лв. Цялата работа около 170-180лв с труда.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да не те стресирам но ритане при смяна на предавки не може да е от тампон.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
И този човек го наредиха с кола,купена от Враца!
Очи гледали,очи плакали!
Четеш форума,па пиши на некои да те срещне,да те разведе.И диагностика ще ти уредим!
Очи гледали,очи плакали!
Четеш форума,па пиши на некои да те срещне,да те разведе.И диагностика ще ти уредим!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”