eng написа:Да наистина има един 115 коня който се монтира на същото купе но е доста рядък спрямо душегуба, а и не ми се мисли какво става с този мотор - нещо като АБТ-то на Б4-та, то и той е надежден ама като тръгнеш да изпреварваш и се кръстиш по 3 пъти.А и тези приказки не съм ги слушал на маса, имам и два примера пред мен с въпросния душегуб който тече като лейка, а другия гори малсо като нафтата и двата са на реални 400 и 340к и като цяло надеждността им е чужда дума.А пък за 1,9 тди на Ц4-просто инженерната немска мисъл се е доказала още 1 път, въпреки че за такава комбинация не съм много сигурен дали съществува.
Крайно време е да се научиш да различаваш различните поколения Ауди А6 и конкретно Ц4 и Ц5. Както вече написах, на Ц4 се монтират три ТДИ мотора - 1.9/90кс, 2.5/115кс и 2.5/140кс. Първият е с четири цилиндъра, а вторият и третият - с пет. Шестцилиндров дизел на Ц4 НЯМА, поне фабрично.
Ако искаш да препоръчваш или да плюеш по Ц5 - нямам нищо против, но не намесвай моите мнения, в които препоръчвам Ц4