в четвъртък ще ходя да гледам едно половерче, sdi ,98" набор. Въпросът е че се притеснявам ,че няма да забележа нещо важно,което в последствие да се окаже недостатък, дефект. Смятам да се разбера с майстора дето си карах предната кола при него, и да закарам евентуалната нова придобивка да я огледа, особено мотора, защото там ми е непозната материя. От друга страна, ако той не се навие да я закараме, това би ме довело на мисълта,че нещо не е наред с колата. Доколкото изчетох във форума,слабите места на на тези sdi-чета са скоростните кутии. И другото,което си мисля е,че цената е малко височка. Наистина,полото изглежда запазено, салонът е супер запазен, но продавача я е обявил за 2400. Обадих му се и го поразпитах това-онова, но за сваляне на цената не дава и дума да се спомене. Регистрирана е преди месец( с монтански номера е ,което също е голям плюс,защото няма да се занимавам с регистриране и главоболици),напълно обслужена. Няма климатик. Само ел.стъкла. Казва че цената може да падне със 150 лв. ако си свали лятите джанти и я даде с железни. смятам,че при личен разговор ще я свали на 2к лв. Обаче аз съм такъв човек,че като си набия че това ще е колата, и това е. Ако ще и да не свали 1 лев.
Каза ми, че я засякъл и му дава 4,5 извън градско и около 5-5,5 градско.
VW Polo SDI- въпроси
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: VW Polo SDI- въпроси
Ами ходи я вземай щом си решил пък
Не зная нарочно ли държиш да е колата без климатик? Гледам все на такива налиташ
За тия пари можеш да търсиш спокойно климатизирана кола. Тоя вЕрващ дето си мисли, че някой ще му брои два бона и половина за дизел без климатик при цена на нафтата 2.70лв. е меко казано голям оптимист 

Не зная нарочно ли държиш да е колата без климатик? Гледам все на такива налиташ

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
http://www.cars.bg/u836666 днес бях да зяпам това возилце. Човекът гарантира за него, поразвъртях го и наистина е малко тромаво на старт ,но иначе ми хареса като возия. Иска му 2300 с лята джанта като на снимките или 2200 с железарки. Направо бях готов да му броя парите,ама в последния момент нещо се разколебах. Като забележки -задна чистачка не бачка, пластмасата около скоростния лост мърда, отпред дето е единия отвор за парното на таблото под стъклото има леко разлепено. Закарах я при моя майстор и той вика че мотора бил часовник. Направо съм в шах-да продължавам ли да търся или да скачам да я взимам. Пали от четвърт с ключа иначе, държи стабилни обороти-около 950. Лампата за подгрев светва за около 2-3 сек. и пали. Много се чудя.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
На снимките откъм пасажерската страна ми се вижда, че вратите са с различен нюанс на синьото, може и от снимката да е, но все пак видимо е.
Аз лично не бих дал толкоз пари за така оборудван автомобил от този клас. 

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
stefan4o написа:На снимките откъм пасажерската страна ми се вижда, че вратите са с различен нюанс на синьото, може и от снимката да е, но все пак видимо е.Аз лично не бих дал толкоз пари за така оборудван автомобил от този клас.
не,и на мен така ми се струваше, но са еднакви. Светлината си е направила бъзик.Днес близо половин час я оглеждахме.

- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Колега,гледам,че си от Монтана.Ако гледаш коли от Монтана се обади,ще гледаме заедно.Моето е СДИ и съм много доволен.Можеш и да го пробваш,за да имаш база за сравнение. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”