VW Polo SDI- въпроси

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Re: VW Polo SDI- въпроси

Мнениеот stefarata » Пон 29 окт 2012 18:03

в четвъртък ще ходя да гледам едно половерче, sdi ,98" набор. Въпросът е че се притеснявам ,че няма да забележа нещо важно,което в последствие да се окаже недостатък, дефект. Смятам да се разбера с майстора дето си карах предната кола при него, и да закарам евентуалната нова придобивка да я огледа, особено мотора, защото там ми е непозната материя. От друга страна, ако той не се навие да я закараме, това би ме довело на мисълта,че нещо не е наред с колата. Доколкото изчетох във форума,слабите места на на тези sdi-чета са скоростните кутии. И другото,което си мисля е,че цената е малко височка. Наистина,полото изглежда запазено, салонът е супер запазен, но продавача я е обявил за 2400. Обадих му се и го поразпитах това-онова, но за сваляне на цената не дава и дума да се спомене. Регистрирана е преди месец( с монтански номера е ,което също е голям плюс,защото няма да се занимавам с регистриране и главоболици),напълно обслужена. Няма климатик. Само ел.стъкла. Казва че цената може да падне със 150 лв. ако си свали лятите джанти и я даде с железни. смятам,че при личен разговор ще я свали на 2к лв. Обаче аз съм такъв човек,че като си набия че това ще е колата, и това е. Ако ще и да не свали 1 лев.
Каза ми, че я засякъл и му дава 4,5 извън градско и около 5-5,5 градско.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 29 окт 2012 18:21

Ами ходи я вземай щом си решил пък mhihi
Не зная нарочно ли държиш да е колата без климатик? Гледам все на такива налиташ :lol: За тия пари можеш да търсиш спокойно климатизирана кола. Тоя вЕрващ дето си мисли, че някой ще му брои два бона и половина за дизел без климатик при цена на нафтата 2.70лв. е меко казано голям оптимист mhihi

Потребителски аватар
stefarata

Мнениеот stefarata » Чет 01 ное 2012 17:31

http://www.cars.bg/u836666 днес бях да зяпам това возилце. Човекът гарантира за него, поразвъртях го и наистина е малко тромаво на старт ,но иначе ми хареса като возия. Иска му 2300 с лята джанта като на снимките или 2200 с железарки. Направо бях готов да му броя парите,ама в последния момент нещо се разколебах. Като забележки -задна чистачка не бачка, пластмасата около скоростния лост мърда, отпред дето е единия отвор за парното на таблото под стъклото има леко разлепено. Закарах я при моя майстор и той вика че мотора бил часовник. Направо съм в шах-да продължавам ли да търся или да скачам да я взимам. Пали от четвърт с ключа иначе, държи стабилни обороти-около 950. Лампата за подгрев светва за около 2-3 сек. и пали. Много се чудя.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 01 ное 2012 17:56

На снимките откъм пасажерската страна ми се вижда, че вратите са с различен нюанс на синьото, може и от снимката да е, но все пак видимо е. :roll: Аз лично не бих дал толкоз пари за така оборудван автомобил от този клас. :wink:

Потребителски аватар
stefarata

Мнениеот stefarata » Чет 01 ное 2012 18:07

stefan4o написа:На снимките откъм пасажерската страна ми се вижда, че вратите са с различен нюанс на синьото, може и от снимката да е, но все пак видимо е. :roll: Аз лично не бих дал толкоз пари за така оборудван автомобил от този клас. :wink:

не,и на мен така ми се струваше, но са еднакви. Светлината си е направила бъзик.Днес близо половин час я оглеждахме. :063:

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Мнениеот slaveiko67 » Чет 01 ное 2012 18:22

Колега,гледам,че си от Монтана.Ако гледаш коли от Монтана се обади,ще гледаме заедно.Моето е СДИ и съм много доволен.Можеш и да го пробваш,за да имаш база за сравнение. :beer

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”