Относно една обява голф 4 - Обновена
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Относно една обява голф 4 - Обновена
5400лв за Голф 4 нов внос?!
Вие сериозно ли бе?!Нали знаеш,че ще ти трябват още 2000лв за да тръгне нормално този автомобил?!

- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Здравей колега :)
Аз също си купувам автомобил, дори вече го купих "днес" , искам да ти кажа, че без ходене/гледане/пробване, а само от интернет много трудно ще си купиш кола. Аз така 4 месеца, само гледах по интернет обаждах се разпитвах и до там, но след като обиколих автокъщите 2 седмици всеки божи ден, най-накрая се спрях на моя автомобил и го купих. Та моя съвет е, по-добре излез хвърли някой лев, но отиди разгледай ги/я на живо пробвай я, ако ти хареса я взимай.
Аз също си купувам автомобил, дори вече го купих "днес" , искам да ти кажа, че без ходене/гледане/пробване, а само от интернет много трудно ще си купиш кола. Аз така 4 месеца, само гледах по интернет обаждах се разпитвах и до там, но след като обиколих автокъщите 2 седмици всеки божи ден, най-накрая се спрях на моя автомобил и го купих. Та моя съвет е, по-добре излез хвърли някой лев, но отиди разгледай ги/я на живо пробвай я, ако ти хареса я взимай.
То от толкова ходене гледане, вече не ми се ходи никъде хаха само излишни разходи :) затова питах някой колега ако може да я види...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”