Вие сериозно ли бе?!Нали знаеш,че ще ти трябват още 2000лв за да тръгне нормално този автомобил?!Относно една обява голф 4 - Обновена
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Относно една обява голф 4 - Обновена
5400лв за Голф 4 нов внос?!
Вие сериозно ли бе?!Нали знаеш,че ще ти трябват още 2000лв за да тръгне нормално този автомобил?!
Вие сериозно ли бе?!Нали знаеш,че ще ти трябват още 2000лв за да тръгне нормално този автомобил?!- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Здравей колега :)
Аз също си купувам автомобил, дори вече го купих "днес" , искам да ти кажа, че без ходене/гледане/пробване, а само от интернет много трудно ще си купиш кола. Аз така 4 месеца, само гледах по интернет обаждах се разпитвах и до там, но след като обиколих автокъщите 2 седмици всеки божи ден, най-накрая се спрях на моя автомобил и го купих. Та моя съвет е, по-добре излез хвърли някой лев, но отиди разгледай ги/я на живо пробвай я, ако ти хареса я взимай.
Аз също си купувам автомобил, дори вече го купих "днес" , искам да ти кажа, че без ходене/гледане/пробване, а само от интернет много трудно ще си купиш кола. Аз така 4 месеца, само гледах по интернет обаждах се разпитвах и до там, но след като обиколих автокъщите 2 седмици всеки божи ден, най-накрая се спрях на моя автомобил и го купих. Та моя съвет е, по-добре излез хвърли някой лев, но отиди разгледай ги/я на живо пробвай я, ако ти хареса я взимай.
То от толкова ходене гледане, вече не ми се ходи никъде хаха само излишни разходи :) затова питах някой колега ако може да я види...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”