x15 написа:За останалите, 2-5 годишна кола е къде-къде по-добър избор!
1 - в момента в който изкарате чисто новата си кола от авто къщата губите между 10 и 20 % от парите си
Кажи честно

x15 написа:За останалите, 2-5 годишна кола е къде-къде по-добър избор!
1 - в момента в който изкарате чисто новата си кола от авто къщата губите между 10 и 20 % от парите си
Хайде тогава питай многото ти познати, които си купиха чисто нови коли, дали си биха купили кола на 4-5 години или предпочитат пак нова от магазина! Очаквам с нетърпение отговорите им!x15 написа:Значи ако имате пари за 5 живота напред или гъзарията е приоритет №1 вземате си чисто нова кола и си свиркайте!
За останалите, 2-5 годишна кола е къде-къде по-добър избор!
2 - Като всяко производство и в автомобилното има дефектни части с които първият собственик ще си е блъскал главата с гаранционното обслужване.
3 - Новите коли принципно се "разработват" първите 10-20хил. км. като се карат по-кротко, колко от вас ще издържат на изкушението "газ до ламарината" ?
(Новите коли на запад се купуват главно от улегнали "люде" не-рейсъри!)
От многото ми познати които си купиха чисто нови коли, може би към 30% имат по някой и друго оплакване, като най-фрапиращите са:
Шевролет - след няколко месеца се самозапали
Тойота - прибират се хората от автокъщата с чисто новата си кола и... ТРИ от коланите не се откопчават, а четвъртият не се закопчава????
Така че навсякъде има "нетърпеливи петъци" и "тежки понеделници"
Новите коли не са това което бяха
x15 написа:Както писах, ако имаш пари бол, или гъзарията те тресе....
Та те тез мойте познати с новите коли в тез категории попадат
x15 написа:Както писах, ако имаш пари бол, или гъзарията те тресе....
hooligans написа:x15 написа:Както писах, ако имаш пари бол, или гъзарията те тресе....
Дефинирай ми "пари бол"
Дано не попадам в гъзарията
myrshavija
hooligans написа:
Интересно ми е, кой взима 5-6000
genov1 написа:Мисля че този спор е безмислен. Ако човек прави по 5 хиляди на месец и нагоре, най-добре нова кола.
myrshavija написа:Мисля, че нямаш представа какво говориш и дрънкаш празни приказки. Има голяма разлика между това да поддържаш нова кола и такава, на която току-що е изтекла гаранцията. И набутвация е тази извън гаранция, а не тази от магазина.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: MAPTO7007 и 40 госта