Плюс това тук говорим за доста по-нови автомобили, от чието поколение Пассат ползват минимум 100 бензинови коня и поне 90 турбо-дизелови

stefan4o написа:Е, на тоя Пасат, който споменаваш (предполагам визираш Б3 модел до 1993г.) моторетката е карбураторна, не моно.
balev64 написа:От около месец и половина съм с VW Polo 96г. 1.6 75кс двигател АЕЕ и да ви кажа честно съм много доволен от автомобила.След като го закупих веднага го вкарах в сервиз за смяна на консумативи ( масло , филтри , ремък) също така му смениха и предните дискове защото бяха доста ама доста износени тампони на предните амортисиори изправяне на 2 от джантите и цялата работа ми излезе на 680 лева след което последва и слагане на аларма още 120 лева бе хванах си хиледарката с всички дребни неще който съм вземал и прочее единствено 1 нещо ме дразни някакъв шум който се появява от време на време.Отначало си мислих че някъде някоя кора ми трака но след това установих че се чува сякаш из под скоростната кутия или някъде там.И наскоро с един приятел бяхме в колата и той чу шума и ми каза че може кардана ми да е разхлабен и от там да идва този звук трябва да ида на сервиз тези дни и да видя от какво е точно и ако има хлабина да се затегне!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта