здравейте,
Dizel_fen не е активна обявата защото полото е вече пред входа ми

взех го в петък след обед,регистрирах го в кат,сега остава смяна на консумативи и разодка до данъчното, и мисля да му направя пълно автокаско
WV Polo черен графит, 1.9 SDI, октомври '98, с климатик, 5 врати, касетофон и cd чейнджър, стандартния комплект с инструменти (и нито една кола досега не е имало, или най-много е имало само крик)и резервна гума чисто нови = 3500лв.
взех го най-вече защото ни направиха 500лв.отстъпка + екотакса за сметка на автокъщата, с транзитни номера и ГО за 3 месеца,на кукличка е - много е свежо, все едно сега излиза от завода и никой не е сядал на седалките, много запазено, лъснато, пастирано, чисто и ароматизирано, на 143 хил. км.

взех го най-вече защото нали знаеш от което бягаш то те застига

не исках първата ми кола да е черна, не исках да е със сив почти бял салон, и не исаках да е дизел и поради тази причина, защото ако взема това което най-много ми хареса на салон и външен вид (понеже от друго не разбирам )може да има после много забележки и т.н.
от 2 дни карам колата вече й навъртях около 70км. много тихо работи двигателя почти не се чува, много лесно влизат скоростите, а педалите на съеденителя, спирачките и газ-та не дават да ги докоснеш с 2 думи вече съм влюбена в тази кола и страшно много ме радва, ужасно щастлива съм

пожелавам много здраве на всички в клуба и дано ви сполети подобна радост на моята